Celebrity

17. června 2022 14:03

Josef Šťastna

Hana a Daniela jsou kamarádky. Rána pro Kuchařovou, Písařovicová patří do rodiny

Herečka Hana Gregorová (69) je pověstná tím, že se vždy kriticky vyjadřovala k manželkám svého syna Ondřeje (39). Produkční Johana (41) byla v takové nelibosti, že Gregorová nešla ani na svatbu. Přísná maminka nebyla nadšená ani z Taťány Kuchařové (34). Nová partnerka syna Ondřeje ale Hanu Gregorovou okouzlila, a tak se Daniela Písařovicová (43) dostala rychle do rodiny.

Ondřej Brzobohatý má za sebou opravdu vydařený večer. Slavnostní premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody dopadla skvěle a Ondrovi se dařilo také na rodinném poli. Jeho nová partnerka Daniela Písařovicová dokázala zabodovat u jeho maminky Hanky, která pro své děti vždy chtěla jen to nejlepší. To vysoká moderátorka v očích potenciální tchyně splňuje.

„Mně se líbí, znala jsem ji už předtím. Když je můj syn šťastný, jsem i já. Myslím, že je to hezká a chytrá holka. A nohy má až někam sem,“ vtipkovala o Daniele v rozhovoru pro magazín Showtime spokojená vdova po Radkovi Brzobohatém (†79).

Gregorová je spokojená, Ondra dostal svolení

Fotografové obě dámy zastihli v družném rozhovoru na premiéře muzikálu Slunce, seno, jahody. Obě si špitaly jako dvě kamarádky ze základní školy, nechybělo objetí a spiklenecké mrkání. Osudové ženy Ondry Brzobohatého si padly do noty, z čehož musí mít bývalý manžel Taťány Kuchařové velkou radost.

Hana Gregorová je přitom známá tím, že na ženy svého syna měla vždy ty nejvyšší nároky. Produkční a podnikatelka Johana Indráková u ní propadla už před svatbou. Hana proto první veselku svého syna zcela ignorovala, na synův osudový den se nepřišel podívat ani Ondřejův tatínek Radek Brzobohatý. Na růžích ale neměla ustláno ani půvabná Kuchařová. Hana Gregorová na svatbu dorazila s milencem Ondrou Koptíkem, ale z missky nijak odvařená nebyla.

„Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ prohlásila Gregorová pro deník Aha! O Indrákové uvedla, že si myslela, že syn má na víc. Podle její usměvavé tváře je ale dnes jasně vidět, že až Daniela Písařovicová byla opravdu přijata do náročné rodiny.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.