Celebrity

15. srpna 2022 14:52

Josef Šťastna

Brzobohatý komentoval ostrá slova Kuchařové: Nemyslím si, že to myslela vážně

Manželství Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) a Taťány Kuchařové (34) končilo bolestně a bylo plné emocí. Miss World z roku 2006 dokonce hudebníka obvinila, že začal randit s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43) v době, kdy se společně snažili o miminko. Ondřej nyní tvrdí, že Táňa říká věci, které ani tak nemyslí.

Úspěšná modelka a talentový hudebník spolu začali chodit v roce 2013. O tři roky později se konala honosná svatba v prostorách Strahovského kláštera. Zdálo se, že dvojici nic nechybí, nepřicházelo však miminko, které by možná manželství umělo dát nový impulz.

Právě o dítěti mluvila zklamaná Kuchařová, když novinářům popisovala, že ji manžel zradil. Kuchařová byla přesvědčená o tom, že ji Brzobohatý tahal za nos a chodil s Písařovicovou v době, kdy ještě ona věřila, že se v manželství intenzivně pracuje na založení rodiny.

„Ty lži a neskutečné manipulace. Přísahat na smrt vlastní rodiny, prostě neskutečné věci – a já tomu věřila. Myslím si, že jsem to ustála velice dobře, a přála bych i dalším partnerkám, aby to jednou také ustály tak důstojně,“ svěřila se Kuchařová magazínu Showtime.

„Nikdy jsem nic nepropálila. Ta jedna z mnoha nevěr se provalila, za to si mohl sám. To, že je s Danielou, bylo v éteru už dlouho. To, že si začali a jejich vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co jsme byli čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme na rodině, to je prostě fakt. Tak to je a chápu, že se k tomu nechtějí vyjadřovat,“ dodala naštvaně.

Proč Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý prodali svůj luxusní byt?

Ví Taťána Kuchařová, co říká?

Zdálo se, že Ondřej Gregor Brzobohatý se k drsnému obvinění nebude vyjadřovat a bude si užívat krásné léto po boku Daniely Písařovicové, kterou mu s radostí schválila i náročná maminka Hana Gregorová. Nakonec to muzikant a skladatel nevydržel a jasně řekl, co si o slovech své bývalé manželky myslí. Táňa podle něj své věty myslela jinak, než je říkala.

„Ještě jsem vlastně nedospěl k žádné sumarizaci, co se týká bulvární smršti, pravdu ale známe jen my dva. Není nutné ji hlásat z jedné nebo druhé strany. Zdráhám se o tom jakkoli vyjadřovat. Dodnes si Taťány vážím a vždy si jí vážit budu. Je to úžasná ženská, výjimečná osobnost, která mnohé dokázala. Ani si nemyslím, že to, co psal bulvár, by myslela vážně,“ prohlásil Brzobohatý v rozhovoru pro Face to Face na Stream.cz.

Kuchařová už dříve hovořila o tom, že nepotřebuje po katastrofálním konci svého manželství psychiatra. Tvrdila, že si je svými slovy i životním postojem hodně jistá. „Jsem zdravý člověk, který svou životní situaci, do které mě bývalý partner dostal, řeší od píky a poctivě. Myslím, že není žádná ostuda přiznat, když člověk navštíví terapeuta. Rozhodně ne psychiatra, prosím. Toho potřebuje někdo jiný, ne já,“ upozornila v reportáži pořadu Showtime.

„Je mi teď celkově lépe. Myslím, že je to vidět. Cítím se dobře a jsem naplno ponořená do práce. Takže je to naopak. Těším se z nového života, který jsem začala. Nebyl to můj výběr, ale teď jsem za to vlastně ráda, protože jsem z toho vylezla zavčasu. Zaplaťpánbůh,“ dodala rozvedená bezdětná kráska, která je s odstupem času přesvědčená, že žila v toxickém vztahu. Bude zajímavé sledovat, zda modelka zareaguje i na nejnovější vyjádření svého exmanžela.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.