Celebrity

4. července 2022 09:14

Josef Šťastna

Gregor Brzobohatý a Písařovicová už se za vztah nestydí. Jejich láska ozářila Vary

Zahajovací ceremoniál KVIFF

Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (39) a moderátorka Daniela Písařovicová (43) přestali řešit, že je jejich láska trnem v oku Ondřejovy exmanželky Taťány Kuchařové (34), a vyrazili si užívat festivalovou pohodu do Karlových Varů. Nejen podle jejich šťastných výrazů se zdá, že jim vztah náramně svědčí.

Zamilovaná dvojice do lázeňského města dorazila o víkendu, páteční zahajovací večer se tak obešel bez jejich přítomnosti. Určitě se nedá říci, že by se Daniela Písařovicová po boku mladšího partnera bezhlavě vrhala do večírkového dění a oddávala se divokým karlovarským nocím. Dvojice působí velmi uvolněně, a kdo měl štěstí, mohl jejich rozzářené tváře potkat na kolonádě.

Na obou je vidět, že už nepociťují tak velký tlak v souvislosti s děním kolem rozvodu. Modelka Taťána Kuchařová totiž nenechala na Ondřejovi nit suchou a byla přesvědčená, že ji podváděl v době, kdy se snažili o miminko.

„Já jsem nikdy nic nepropálila. Ta jedna z mnoha nevěr se provalila, za to si mohl sám. To, že je s Danielou, bylo v éteru už dlouho. To, že si začali a jejich vztah posunuli do jiné roviny záhy poté, co jsme byli čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině. To je prostě fakt, tak to je a chápu, že se k tomu nechtějí vyjadřovat,“ uvedla Kuchařová pro magazín Showtime.

Nyní je vidět, že Ondřej Gregor Brzobohatý definitivně hodil výtky a stížnosti své exmanželky za hlavu a po boku okouzlující moderátorky je šťastný. V Karlových Varech si společně užili Moët party a zejména na koncert PSH se hodně uvolnili a vychutnávali si vzájemné doteky i pohodu. Každý, kdo je ve Varech potkal, tak může dosvědčit, že to mezi nimi hodně jiskří a vztah se vyvíjí dobrým směrem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.