Celebrity

4. července 2022 09:14

Josef Šťastna

Gregor Brzobohatý a Písařovicová už se za vztah nestydí. Jejich láska ozářila Vary

Zahajovací ceremoniál KVIFF

Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (39) a moderátorka Daniela Písařovicová (43) přestali řešit, že je jejich láska trnem v oku Ondřejovy exmanželky Taťány Kuchařové (34), a vyrazili si užívat festivalovou pohodu do Karlových Varů. Nejen podle jejich šťastných výrazů se zdá, že jim vztah náramně svědčí.

Zamilovaná dvojice do lázeňského města dorazila o víkendu, páteční zahajovací večer se tak obešel bez jejich přítomnosti. Určitě se nedá říci, že by se Daniela Písařovicová po boku mladšího partnera bezhlavě vrhala do večírkového dění a oddávala se divokým karlovarským nocím. Dvojice působí velmi uvolněně, a kdo měl štěstí, mohl jejich rozzářené tváře potkat na kolonádě.

Na obou je vidět, že už nepociťují tak velký tlak v souvislosti s děním kolem rozvodu. Modelka Taťána Kuchařová totiž nenechala na Ondřejovi nit suchou a byla přesvědčená, že ji podváděl v době, kdy se snažili o miminko.

„Já jsem nikdy nic nepropálila. Ta jedna z mnoha nevěr se provalila, za to si mohl sám. To, že je s Danielou, bylo v éteru už dlouho. To, že si začali a jejich vztah posunuli do jiné roviny záhy poté, co jsme byli čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině. To je prostě fakt, tak to je a chápu, že se k tomu nechtějí vyjadřovat,“ uvedla Kuchařová pro magazín Showtime.

Nyní je vidět, že Ondřej Gregor Brzobohatý definitivně hodil výtky a stížnosti své exmanželky za hlavu a po boku okouzlující moderátorky je šťastný. V Karlových Varech si společně užili Moët party a zejména na koncert PSH se hodně uvolnili a vychutnávali si vzájemné doteky i pohodu. Každý, kdo je ve Varech potkal, tak může dosvědčit, že to mezi nimi hodně jiskří a vztah se vyvíjí dobrým směrem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.