Celebrity

27. července 2022 15:49

Josef Šťastna

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý se zbavili bytu za 25 milionů. Důvod je jasný

Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (39) a modelka Taťána Kuchařová (34) se zbavili krásného bytu, který v roce 2018 zakoupili za 25 milionů korun. Byt na pražském Smíchově byl jednou z posledních věcí, která je po rozvodu spojovala.

Ondřej Gregor Brzobohatý na Smíchově rád proháněl svou vespu, jeho manželka zase v útrobách nádherného bytu snila o tom, že se synem herecké legendy jednou založí rodinu a budou spolu vychovávat miminko...

Ze snů a plánů zbyly ale jen trosky. Manželství se rozpadlo, Ondřej začal randit se třiačtyřicetiletou moderátorkou Danielou Písařovicovou a Taťána zůstala zatím sama. Jedna z posledních věcí, která dvojici spojovala, byl byt zařízený ve stylu Provence.

Kuchařová a Gregor Brzobohatý dali za byt 25 milionů korun

Podle informací webu Blesk.cz byl mezonet o celkové ploše 190 metrů čtverečních a dispozici 4+1 zakoupen v roce v roce 2018 za 25 milionů korun. Za kolik se ho rozvedení manželé zbavili, není zřejmé.

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý prodali byt na pražském Smíchově. Dohodli se tak po rozvodu.

Posted by TOP STAR on Wednesday, July 27, 2022

„V tomto interiéru se opakují přírodní prvky dřeva, kamene a kovu. Protože s Ondřejem milujeme provzdušněné a světlé interiéry, celý byt jsme ladili do světlých odstínů šedé, béžové,“ prozradila v minulosti modelka na svém Instagramu, když sledujícím popisovala svůj domov. Dnes už je zřejmé, že Ondřej miluje nejen provzdušněné a světlé interiéry, ale také půvabnou Danielu. Což Taťánu Kuchařovou hodně bolelo.

„Nikdy jsem nepropálila nic, za co by si nemohl sám. Ostatně ta jedna z mnoha nevěr se propálila. To, že je s Danielou, bylo v éteru už hodně dlouho. To, že svůj vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co my jsme byli velmi čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt a chápu, že se k tomu nehodlají vyjadřovat. Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí. Nechávám ty věci plynout,“ popsala Kuchařová s bolestí v hlase pro magazín Showtime, jaké šrámy v ní Ondřej zanechal. Dnes už je přesvědčená, že bez Ondřeje jí bude daleko lépe. Manželství podle jejích slov bylo toxické.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.