Syn Terezy Pergnerové vylétl z hnízda a stěhuje se do zahraničí. Byl to fofr, napsala

Moderátorku Terezu Pergnerovou (48) si oblíbila spousta lidí. Stejně tak i jejího syna Samuela (22), kterého fanoušci sledovali, jak roste. Nyní se vydal do Tyrolska a k té příležitosti sdílela Pergnerová na Instagramu krásné video. Naprosto tím dojala své sledující.

Tereza Pergnerová je známá například svým pozdravem „Čágo bélo, šílenci“ a také divokou minulostí, kterou už nerada znovu rozebírá. Kromě syna Samuela Pergnera má ještě dospívající dceru Nathalii Chlebečkovou, se současným partnerem Jiřím Chlebečkem (53).

Tereza Pergnerová v Show Jana Krause promluvila o dobročinných projektech:

Zatímco Natálka nejspíš doma ještě nějakou dobu vydrží, Samuel se vydal do světa. Konkrétně do rakouského Tyrolska. „Synu, ať se Ti daří,“ napsala moderátorka k dojemnému videu, ve kterém zachytila jeho loučení s rodinou.

Někteří fanoušci nemohli uvěřit vlastním očím, že tenhle pohledný mladík je onen chlapeček, kterého si vybavují. Děti rostou před zraky dospělých opravdu rychle, to ostatně potvrdila i sama moderátorka. „Je to fofr. Krásný fofr,“ odpověděla jedné z fanynek na poznámku, jak ten čas letí.

„Samuelovo dospívání ve skvělého spolehlivého muže u něj proběhlo relativně hladce, jak by řekla má dcera ‚bez hrotů,‘“ prozradila před časem Tereza Pergnerová ve svém podcastu O všem? Ovšem!, v dílu s podtitulkem Naši dr(a)zí puberťáci.

Nezbývá než popřát, ať se Samuelovi ve světě daří. A celé rodině, ať si jsou navzájem oporou.

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause hnízdo Tyrolsko Tereza Pergnerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.