Celebrity

13. února 2023 20:00

Vanesa Havlíková

Top 7 šatů z Česko-Slovenského plesu. Nechyběly luxusní róby ani šperky za miliony

V sobotu večer se v pražském Obecním domě uskutečnil již tradiční Česko-Slovenský ples. Letošní ročník si dámy s výběrem šatů daly obzvláště záležet a k vidění bylo hned několik úchvatných rób. Na červeném koberci se blýskla například slovenská modelka Andrea Verešová (42), která s odvážnými šaty a šperky v hodnotě 4,5 milionu korun byla za hvězdu večera.

Na 9. ročníku Česko-Slovenského plesu se opět setkali významné české a slovenské osobnosti z uměleckého, vědeckého, podnikatelského či politického života. Jelikož se jedná o největší akci plesové sezony, není divu, že se na něj dámy náležitě připravují. Ani letos nechyběly luxusní róby od renomovaných návrhářů či diamantové šperky za miliony.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm: Nejkrásnější modely z Plesu jako Brno

Andrea Verešová (42)

Pokud se o někom dá říct, že je královnou plesu, je to jednoznačně slovenská modelka Andrea Verešová, která každoročně s výběrem plesových šatů zaboduje. Letošní rok vynesla bezpochyby nejodvážnější šaty, které si ne každý může dovolit. Dvojnásobná maminka se totiž může pyšnit dokonalou figurou a bílá honosná róba od návrhářky Jany Pištejové její postavu krásně podtrhla.

Smyslné rozevláté šaty v sobě nesly i kousek provokace, kterou si Verešová neodpustila. Pod bílou vrstvenou sukní se tak skrývala spodnička z naprosto průhledné látky, jež byla poseta pouze stříbrnými kamínky. Krásné šaty modelka doplnila o luxusní diamantové šperky v hodnotě 4,5 milionu korun.

Karolína Mališová (26)

Neméně krásná byla také modelka Karolína Mališová. Stejně jako minulý rok pro ni šaty vybrali sourozenci Ponerovi a Karolína v nich vypadala jako úchvatná mořská panna. Krémovou róbu doplnila o dlouhé diamantové náušnice a decentní psaníčko.

Eva Perkausová (28)

Slavnostní událost si nenechala ujít ani moderátorka a novopečená maminka Eva Perkausová. Ačkoliv zadaný dress code zněl černobílá, Perkausová si z toho stejně jako velké množství přítomných dam nedělala hlavu a zvolila šaty po svém. S výběrem jí pomohli také sourozenci Ponerovi, kteří pro ni vybrali róbu v tmavě modré barvě, kterou sladila se svýma modrýma očím. Doplnila je o zlaté psaníčko a šperky v hodnotě tří milionů korun.

Gabriela Lašková (33)

Předepsaný dress code a krásné černé šaty vynesla také moderátorka hlavních zpráv CNN Prima NEWS a Miss z roku 2013 Gabriela Lašková, rozená Kratochvílová. Svou sametově černou róbou nijak nepobuřovala a na slavnostní událost se bezpochyby hodila. Na plese moderátorka oslavila své 33. narozeniny a společně s manželem si večer užili.

Denisa Pfauserová (34)

S červeným kobercem se sladila herečka Denisa Pfauserová, která letošní ročník vynesla červenou róbu s hlubokým výstřihem do V a bohatou sukní s vysokým rozparkem. Rafinovaně tak schovala těhotenské bříško, které zatím tolik nevykukuje. Požehnaný stav jí opravdu sluší a v červené róbě s doplňky tělové barvy nešlápla vedle.

Zimní plesovou sezonu si každoročně nenechá ujít spoustu známých tváří:

Andrea Růžičková (38)

Černé elegantní šaty s béžovou spodničkou zvolila herečka Andrea Růžičková, dříve Kerestešová. Na róbě krásně vynikla vyšívaná černá krajka, která pokryla i dlouhé rukávy. Šaty byly výrazné, proto nápadné šperky již nebyly potřeba a stačila pouze malá černá kabelka.

Radka Rosická (41)

Jako lapená rybka ve zlaté rybářské síti působila manželka fotbalisty Tomáše Rosického Radka, která na slavnostní ples oblékla bílé šaty na jedno ramínko, které překrývala bohatá zlatá krajka a šmrnc šatům dodávala dlouhá vlečka. Okázalé šperky k výraznému modelu již nebyly potřeba, bohatě vystačilo nenápadné minimalistické psaníčko ve zlaté barvě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.