Celebrity

9. listopadu 2022 15:34

Vanesa Havlíková

Těhotná Eva Perkausová si dává pauzu od vysílání. Co bude s kolegou Šebrlem?

Po čtyřech letech, během kterých přinášela divákům Primy a CNN Prima NEWS večerní zprávy, se Eva Hecko Perkausová (28) s moderováním nejsledovanější primácké zpravodajské relace na čas loučí. Čekají ji totiž mateřské povinnosti. Prozatím naposledy divákům přinese Hlavní zprávy v pátek. Jak dlouho ji diváci na obrazovkách neuvidí? A co bude s jejím kolegou Romanem Šebrlem?

Moderátorka hlavní zpravodajské relace na CNN Prima NEWS a Primě Eva Perkausová se už brzy stane maminkou. Přestože se na televizních obrazovkách chtěla držet co nejdéle, v pátek na svatého Martina 11.11. 2022 ji diváci po boku kolegy Romana Šebrleho uvidí naposledy.

Eva doslova jen září a těší se na své první miminko. Je vidět, že po boku manžela Ivana Hecka (39) prožívá nádherné období a oba se už na vytoužené miminko moc těší. Půvabná blondýnka se doposud během těhotenství stíhala věnovat i své práci, ale tomu je na nějakou dobu konec.

Návrat plánuje hned, jak to bude možné

„Je na čase se rozloučit, nerada bych porodila v přímém přenosu,“ vysvětlila Eva pro web Prima Ženy s úsměvem. „Už je nejvyšší čas se začít chystat na novou roli. Od moderátorského pultíku se mi bude na dočasnou dobu odcházet s těžkým srdcem, přece jen hlásit Hlavní zprávy, to je práce, která mě naplňuje a dobíjí mi baterky, což teď budu potřebovat víc než kdy jindy. Plánuji se vrátit hned, jak to bude možné a okolnosti mi to dovolí. Nyní je těžké určit přesné datum, hlavně aby vše dobře dopadlo,“ přeje si moderátorka zpráv Eva Hecko Perkausová.

Eva Hecko Perkausová odchází na mateřskou dovolenou:

Kdo zasedne vedle Romana Šebrleho?

Zatímco Eva bude mít program na následující období jasný a péče o miminko pohltí celý její svět, diváky bude jistě zajímat, jaké řešení televize vymyslela pro Romana Šebrleho.

„Pochopitelně jsme to diskutovali a pro Romana Šebrleho máme atraktivní řešení. Roman už ho ví, brzy ho řekneme i našim divákům,“ uvedl šéfredaktor CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Evu Hecko Perkausovou sledujte naposledy v Hlavních zprávách v pátek 11. listopadu v 18:55 na CNN Prima NEWS a Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.