Celebrity

7. září 2023 15:34

Josef Šťastna

Soukup koupil v minulosti byt za 200 milionů. Agáta Hanychová musela svůj dům prodat

Když se rozejdou dva lidé, kteří spolu mají malé miminko, tak je to vždy komplikované. Agáta Hanychová a Jaromír Soukup mají alespoň štěstí, že nepatří mezi ty, kteří nemají na vlastní bydlení. Naopak mediální magnát v minulosti zakoupil jeden z nejluxusnějších bytů v Praze.

Agáta Hanychová se chtěla se Soukupem rozejít v míru a vše tedy směřuje k tomu, že se dvojice na všem dokáže dohodnout. Co by se dělo, kdyby to se Soukupem po dobrém nešlo? Na to jsme se zeptali renomované právničky, pak by se dvojice mohla setkat třeba i u soudu.

Klid Agátě dodává vlastní bydlení

Dcera Veroniky Žilkové má štěstí, že má vlastní střechu nad hlavou. Mohla být i movitější, ale v minulosti musela jednu nemovitost pustit. Krásný dům, ke kterému měla Agáta vztah, se nacházel ve Statenicích. Podle Blesku modelka dům nabízela k prodeji za 9 milionů korun. Na fotky se můžete podívat v galerii.

Agáta si nové sídlo později vybudovala v Suchdole. Chtěla být nablízku své mamince, která zde roky bydlí. Společné království tehdy budovala ještě s Jakubem Prachařem, se kterým má dceru Miu.

„Pozemek jsem kupovala, když jsem byla těhotná s Kryšpínem. S Mirkem (otcem Kryšpína je podnikatel Miroslav Dopita, pozn. red.) jsme tu chtěli stavět dům se sedlovou střechou, akorát že mě tehdy podvedli ti, od kterých jsem to kupovala, a já až později zjistila, že to je ve stavební uzávěře. Trvalo to sedm let, než jsem se mohla na ohlášku pustit s Kubou do stavby,“ uvedla modelka pro magazín Sedmička. Také dodala, že většinu úprav řídil právě Jakub Prachař, ona plno věcí prý jen odkývala.

Podívejte se také, co před časem Agáta Hanychová řekla na účet českých mužů. Proč jsou podle ní lepší Izraelci?

„Nad každým šroubkem jsme s Jakubem vedli diskusi a paradoxní je, že ve finále jsem tu já. Teď se snažím interiér přizpůsobit svému vkusu. Vzhledem k tomu, že jsem se tenkrát nechtěla dohadovat, jsem z hodně svých nároků ustoupila,“ dodala Agáta k tomu, jak probíhaly debaty s Jakubem Prachařem. Za nejromantičtější místo v domě dnes považuje ložnici, která je vyrobená na míru. Ložnice a kuchyně jsou pro Agátu nejdůležitější místnosti v domě, modelka věří, že je brzy zaplní nový partner.

Soukup si zamiloval mrakodrap

Mediální magnát Soukup má ohledně bydlení také vystaráno. Podle Blesku má vilu za Prahou, na dovolené plné slunce pak využívá vilu ve španělské Marbelle, kam ráda jezdila nejen Agáta, ale i její maminka Veronika Žilková, která si sídlo i Soukupovu péči velmi pochvalovala.

O největší rozruch se deník Blesk postaral v březnu 2018, když informoval o tom, že si Soukup koupil luxusní byt v Praze na Pankráci. Do bytu v mrakodrapu V Tower investoval 200 milionů korun a zakoupil rovnou dvě patra. Podle Blesku má Soukupovi patřit 618 metrů čtverečních obytné plochy, 222 metrů teras a sedm garážových míst. Mediální boss se ke koupi tohoto skvostu nikdy osobně nevyjádřil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.