Celebrity

6. září 2023 08:45

Tomáš Durčák

Jaromír Soukup promluvil o rozchodu s Agátou. Nechápu tu nenávist kolem mě

Zatímco Agáta Hanychová (38) oznámila svůj rozchod s partnerem a otcem své nejmladší dcery Rozárky Jaromírem Soukupem (54) již v neděli, mediální magnát až doposud mlčel. Mezitím se vyrojila řada spekulací o příčině rozpadu jejich vztahu. Nyní se rozhodl konečně promluvit a některé věci uvést na pravou míru.

Nezvolil však k tomu sociální sítě, nýbrž svou vlastní televizi Barrandov, konkrétně pořad VIP svět, který uvádí. „Agáta oznámila rozchod, s Agátou netvoříme pár. S údivem jsem sledoval, kolik nenávisti kolem mě je. Jak jsem byl Agátě nevěrný, jak zkrachuju. Přijde mi to přes čáru,“ začal svůj monolog Jaromír Soukup.

Následně se věnoval tématu jeho údajné nevěry, o níž se až doposud spekulovalo jako o možném hlavním důvodu rozchodu jednoho z nejsledovanějších párů českého showbyznysu. „Prý jsem byl Agátě nevěrný s Terezou Mátlovou. Neviděl jsem ji ale rok a půl. Takže nevím, co to má znamenat. Někdo si to zkrátka vymyslel, aby mi ublížil a Agátě také. To mě štve,“ pokračoval znechuceně miliardář, z jehož slov bylo zřejmé, že mu titulky v médiích z posledních dní vůbec nejsou po chuti.

Čtením polopravd, spekulací a nenávistných zpráv online však celé martyrium pro Soukupa neskončilo. „Pak mě dokonce kontrolovala policejní jednotka, že převážím drogy. Jak člověku ještě mohou ublížit? Co by se ještě mělo stát? Zastřelit mě, zapálit mi dům, zničit mě… Co jsem komu udělal?“ dodal stále nevěřícně vypadající mediální magnát, který zřejmě netušil, jaký vír událostí dá tento rozchod do pohybu.

Své veřejné vyjádření ke konci vztahu s Agátou však opět promptně ukončil s tím, že žádné další podrobnější informace už ven pouštět nemíní. „Mám hranici, soukromí je soukromí. Mám hranici, kam veřejnost nepustím,“ dodal na závěr. Jeho reakce byla dle některých spekulací něčím, s čím vůbec nepočítal. Podle některých zdrojů totiž Agáta rozchod veřejně oznámila bez Jaromírova souhlasu či vědomí. Její slova o rozpadu vztahu tak pro něj měla být stejným šokem jako pro zbytek národa. „Soukup vůbec nečekal, že to Agáta udělá, a zuřil,“ citoval svůj zdroj eXtra.cz.

Je tomu teprve rok a pár měsíců, co Agáta nadšeně oznámila svou lásku s mediálním magnátem, s nímž v jeden moment plánovala i svatbu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.