Celebrity

5. září 2023 12:50

Eliška Reiglová

Agáta Hanychová dostala po rozchodu další ránu. Pustil se do ní manžel Krainové

Agáta Hanychová se rozhodla jít s pravdou ven a potvrdit to, o čem si všichni dlouho šuškali. Její vztah s Jaromírem Soukupem je minulostí. Stal s ovšem předmětem žertů, z nichž některé jsou neškodné, jiné ale urážejí ji i její bývalé partnery. Ostrou ránu se nyní influencerce rozhodl uštědřit také manžel Simony Krainové, který se na její adresu velmi nelichotivě vyjádřil ve videu na sociálních sítích.

Sociální sítě jsou poslední dobou plné dramatu, slavné osobnosti si na nich začaly vyřizovat účty s dalšími celebritami a oheň je na střeše. Vše začalo tím, že si Simona Krainová založila účet na platformě, kde fanoušci platí za to, že ji sledují a že uvidím fotky odhalenější, než jaké snesou Instagram či Facebook. A kritika na sebe nenechala dlouho čekat.

Čtěte také: Krainová vysvětlila, proč chce prodávat své nahé fotky. Smutní moralisté, opřela se do kritiků

Například Ornella Koktová působení jedné z nejznámějších českých modelek na této platformě odsoudila. „Jsem hrdá na to, že mé děti svoji mámu neuvidí nebo se nedoslechnou, že byla na OF (zmiňovaná platforma s názvem OnlyFans, pozn. red.). Je to za mě potupa,“ napsala na Instagram. Vzácně se na něčem shodla se svou matkou Monikou Binias, která Krainovou rovněž zkritizovala.

Svou manželku se jal bránit i Karel Vágner mladší, Binias a Koktovou označil za nevkusnou rodinu, která už roky špiní mediální prostor. A právě v tu chvíli se do už tak vyhrocené debaty vložila Agáta Hanychová, jež se chtěla své kamarádky Ornelly zastat. Zdůraznila, že na rozdíl od modelky má maturitu, a rýpla si i do Vágnera. „Ten její zrzoun se pustil do Ornelly, mojí Ornelly, to ne,“ řekla.

S reakcí Vágner čekal na vhodnou chvíli

Karel Vágner se ke slovům Hanychové dlouho nevyjadřoval a nyní to vypadá, že zkrátka jen čekal na okamžik, kdy bude jednoduché si do ní kopnout a kdy ji to také nejvíc zabolí. Krátce poté, co veřejně oznámila rozchod s Jaromírem Soukupem, s nímž má dceru Rozárku, nahrál manžel Simony Krainové na Instagram video, v němž si servítky nebral.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na dovolené. Rozárka poprvé letěla, Miu nechali doma

„Chtěl bych konkrétně zareagovat na paní Hanychovou, Issovou či Prachařovou, nebo jak si tento týden říká. Konkrétně takoví lidé, kteří za posledních dvacet let nevytvořili nic racionálního, pěkného, vkusného, úspěšného… překvapuje mě, že se k tomuto vyjadřují. Nemají nárok ani titul na to, aby hodnotili lidi okolo. Ano, vyhrála kategorii sběratele tatínků a partnerů, ale jinak nic pěkného,“ řekl ve videu.

„Chtěl bych paní Hanychové říct, aby tu energii dávala do nějakého svého osobnostního rozvoje, protože mám pocit, že za posledních dvacet let se nikam neposunula. Ať to dá do nějakých byznysových nebo marketingových projektů. Možná má někde skrytý potenciál, který může zkusit využít – místo toho, aby všude pokřikovala,“ dodal Vágner.

Hanychová našla zastání u fanoušků

Agáty Hanychové se začali okamžitě zastávat její příznivci, a to v komentářích přímo pod videem. Zdůraznili především to, že na záběrech zcela evidentně natočených za jízdy autem je nepřehlédnutelné, že Karel Vágner při řízení poněkud pozapomněl na bezpečnostní pás. Opřeli se i do Simony Krainové.

Přečtěte si také: České celebrity jdou na sociálních sítích donaha. Některým ale fanoušci i nadávají

„Já teda nevím, ale asi byste u toho proslovu měl koukat do zrcadla a na svou manželku. Nikdo se snad úplně zbytečně a nechutně nevyjadřuje o druhých jako vaše paní,“ napsala jedna z uživatelek na Instagramu. „Pokud by se lidé zajímali jen sami o sebe, neměli byste co jíst, máte na sledovanosti postavený byznys. Stáhněte se ze sociálních sítí a budete mít klid,“ napsal další.

Jak Agáta Hanychová prvně oznámila vztah s Jaromírem Soukupem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.