Celebrity

10. července 2023 12:15

Tomáš Durčák

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na dovolené. Rozárka poprvé letěla, Miu nechali doma

Agáta Hanychová (38) a její partner Jaromír Soukup (54) vyrazili na letošní první (ale dost možná ne poslední) letní dovolenou. A kam jinam než do podnikatelova letního sídla v prestižním letovisku Marbella na jihu Španělska. Za mořem mámu doprovází její nejstarší syn Kryšpín (11) a také sotva tříměsíční dcera Rozárka. Pětiletá dcera Mia s nimi však neodletěla a zůstala v Česku.

Agáta Hanychová na svém Instagramu o víkendu ukázala malou Rozárku, která ještě na světě není ani čtvrt roku, ale už absolvovala svůj první let letadlem. „A takhle vypadá dítě po letu. No jo, holt #marbellagirl,“ napsala trojnásobná máma poté, co rodinka v pořádku dorazila do Španělska.

Okamžiky z dovolené se následně pochlubila i ve Stories, kde opět nechybí Rozárka, spokojený novopečený tatínek Jaromír i Agátin syn Kryšpín. Kde je však dcera Mia, kterou má Hanychová se svým bývalým partnerem Jakubem Prachařem (39)?

Agáta Hanychová o vztahu s Jaromírem Soukupem:

Termín odletu bohužel kolidoval s domluvenou střídavou péčí. Jak informovala sama Agáta, Mia tak nyní tráví léto s tatínkem. „Pak hned přiletí, nebojte,“ vysvětlila, že její pětiletá dcerka za nimi do Marbelly zřejmě dorazí později. Neupřesnila už však, zda sama, nebo jí třeba doprovodí i babička Veronika Žilková (61).

Ta mimoděk prozradila, že Rozárka se konečně „vrátila“ na místo, kde byla loni v létě počata. „Konečně je doma, tam kde vznikla,“ okomentovala Agátinu fotku svým tradičním vtípkem Žilková. Možná i proto Agáta svou novorozenou dcerku nyní na sociálních sítích tituluje jako #marbellagirl.

Sdílejte článek
Štítky dovolená rodina Instagram Španělsko děti Jaromír Soukup Agáta Hanychová Střídavá péče Marbella Kryšpín Dopita Mia Prachařová Rozárie Soukupová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.