Celebrity

29. června 2023 06:00

redakce Prima Ženy

Agáta Hanychová se podělila o starosti s malou Rozárkou. Dcerka dává mamince zabrat

Agáta Hanychová má sice z předchozích vztahů dvě děti, výchova každého je ale absolutně jiná. Moderátorka a bývalá modelka se na sociálních sítích podělila o starosti, které aktuálně prožívá s nejmladších dcerkou Rozárkou.

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová už má doby divokých věčírků a průšvihů za sebou. Teď je z ní máma na plný úvazek a výchově svých třech dětí věnuje maximum svého času. Nejmladší dcera Rozárka, kterou má Hanychová s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, jí ale dává pořádně zabrat.

Mohlo by vás zajímat: Utajená svatba Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové: Praští do toho už v sobotu?

Hanychová se svými fanoušky na Instagramu nesdílí pouze to hezké, ale ukazuje také realitu všedních dní. Teď zrovna nebyla úplně nejrůžovější a na Agátě je vidět únava. Není se čemu divit, jelikož jí Rozárka příliš nespí, a tak je s ní většinu času vzhůru. Své sledující o tom informuje prostřednictvím upřímných stories. „Dnes Roza spala asi 5 minut,“ povzdechla si vyčerpaně Hanychová. Nedostatek spánku je na ní vidět i beze slov. I to ale k mateřství patří a všechny ty bezesné noci pak vynahradí jeden malý úsměv.

Potrápily je zdravotní potíže

Aby toho nebylo málo, její holčičku začala trápit nepříjemná nemoc. „Rozárka po rotavirech, to bude dlouhý den,“ napsala Agáta na sociální sítě. Už dopředu jí bylo totiž jasné, že jakmile se k nespavosti přidají ještě zdravotní potíže, nebude to žádná procházka růžovou zahradou. Rotaviry jsou nejčastější příčinou akutních žaludečních a průjmových onemocnění u předškolních dětí.

Čtěte také: Agáta Hanychová ukázala obličej dcerky. Na radu Žilkové jen půlku, druhá je Jaromíra

Kromě toho se nevyspání a stres podepsal i na těle samotné Hanychové. Ta prozradila, že měla kožní problémy a samovolně jí přestalo téct mléko. „Na těle mám vyrážku, se kterou jsem byla na kožním, a prý je to únavový syndrom. A už nemám ani mléko. Já, paní kojná, která vždy chtěla kojit. Kryšpína jsem kojila devět měsíců, Miu jsem moc dlouho nekojila, byly to asi čtyři měsíce. A u Rózy nám to došlo. Což je pro každou matku stresující, každá matka je z toho vyřízená, takže i já,“ dodala upřímně Hanychová, která neskrývala své skličující pocity.

Agáta Hanychová o vztahu s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.