Celebrity

23. června 2023 14:57

Eliška Reiglová

Utajená svatba Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové: Praští do toho už v sobotu?

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spolu za svůj poměrně krátký vztah zažili už mnoho dobrodružství. Prošli si těhotenstvím, modelka pak přivedla na svět holčičku a na podzim se také spekulovalo, že se jejich vztah rozpadá. Nyní se ale v kuloárech šíří informace, že hodlají uspořádat veselku, a to už za pouhých několik hodin. Co k tomu Agáta řekla pro Prima Ženy?

Agáta Hanychová chce kompletní rodinu a je připravená stát se paní Soukupovou. O tom koneckonců mluvila už v září, tehdy svým fanouškům a fanynkám během živého vysílání na Instagramu prozradila, že je připravená na svatbu a že ji nemá smysl odkládat. Zdůraznila ale tehdy, že první musí přijít ze strany Jaromíra Soukupa žádost o ruku.

Modelka a mediální magnát patří mezi ostře sledované páry českého showbyznysu od loňského května, kdy potvrdili svůj vztah. Ačkoliv spojení této dvojice mnohé zpočátku zaskočilo, nyní už jim vztah spousta fanoušků přeje a čekají, co dalšího spolu tito dva prožijí. Po narození dcery by svatba byla na pořadu dne.

Na čtvrtečním 6. výročí kasina ve Vestci se podle portálu Super.cz rychlostí blesku nesla informace, že svatba už je v dohlednu. Co víc, dokonce by se měla odehrávat již tuto sobotu. Kupodivu ale údajnou nevěstu tato zpráva poněkud zaskočila.

Takto vztah Soukupa a Hanychové začínal:

„Svatbu opravdu nemám a jste asi stopadesátý, kdo mi od rána volá. Mám tu už teď plno novinářů. Dokonce všichni otravují i mamku... Já si v klidu o víkendu uklidím garáž, postavu mám teď dobrou, tak ať mě klidně fotí,“ uvedla vysmátá Agáta Hanychová pro Prima Ženy s tím, že o víkendu žádná veselka nebude. Tak uvidíme...

Sdílejte článek
Štítky svatba Jaromír Soukup Agáta Hanychová svatba Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.