Celebrity

26. srpna 2023 20:20

Eliška Reiglová

Monika Binias a Ornella Koktová se vzácně shodly. Ostře kritizují vydělávání na nahotě

Zdá se, že Monika Binias a Ornella Koktová, obě dříve známé pod příjmením Štiková, se po letech na něčem shodly. Znesvářená matka s dcerou se na sociálních sítích, ke všemu téměř ve stejnou dobu, vyjádřily ke zveřejňování odvážných snímků za peníze. Ani jedna z nich pro to nemá pochopení.

Simona Krainová má na sociálních sítích mnoho sledujících, které pravidelně dráždí odvážnými fotografiemi. Před několika dny ovšem oznámila, že si založila účet na platformě, kde budou fanoušci za pohled na její tělo platit. Založila si účet na platformě OnlyFans, kde lidé platí za to, aby mohli obdivovat jiné osoby, a to povětšinou nahé.

„U řady mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto… Už mě to fakt nebaví. Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde,“ vysvětlila na Instagramu.

Fanoušci kritikou nešetřili a tak modelce přispěchaly na pomoc další slavné ženy, které jí veřejně vyjádřily podporu. „Jo, konečně. Myslím, že ty blbé předsudky snad půjdou konečně stranou. Já se brzy připojím,“ napsala do komentářů na sociálních sítích herečka Alice Bendová, která rovněž čas od času podráždí fanoušky snímkem v plavkách. Někteří slavní se ale vůči tomuto odhalování obořili.

Znesvářené ženy

Monika Binias a její dcera Ornella Koktová dlouho nemohly najít společnou řeč. Přestože jedna s druhou pravděpodobně stále nekomunikují, na sociálních sítích se shodly na tom, že založení účtu na takové platformě je z jejich úhlu pohledu potupné a pro ně tedy také nepřijatelné. Ornella se nad tímto fenoménem zamyslela s ohledem na rodinu.

„Snažím se být pokud možno tím nejlepším vzorem pro naše děti. Je to šíleně úmorný, složitý a stojí to trilion sil. Nicméně věřím, že se tohle všechno vrátí na tisíckrát. A proto jsem hrdá na to, že mé děti svojí mámu neuvidí nebo se nedoslechnou, že byla na OF. Je to za mě potupa,“ napsala trojnásobná matka Ornella na Instagram.

Monika Binias pak byla ve svém vyjádření o něco ostřejší a skoupá na slovo. „OnlyFans... Bože, jak někdo může tak klesnout na dno a ještě všem cpát, že je in a vše je ok,“ napsala na sociální síť žena známá tím, že jakmile se jí nějaké téma dotkne, servítky si ani v nejmenším nebere.

Simona Krainová prozradila, že ji věk netrápí:

Sdílejte článek
Štítky Instagram nahota Simona Krainová OnlyFans Ornella Koktová Monika Štiková Monika Binias Ornella Štiková odvážné fotky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.