Celebrity

20. srpna 2023 09:14

Josef Šťastna

Simona Krainová se bude živit vlastním tělem. Nahou výzvou všechny šokovala

Simona Krainová na billboardu

Modelka Simona Krainová sice už oslavila 50. narozeniny, ale to jí nebrání v tom, aby na sebe uměla pořádně upozornit. Nyní oznámila, že si založila účet na platformě, kde se zejména mladé dívky živí předváděním vlastního těla.

Simona Krainová si nedá pokoj a dál dráždí svoje sledující. Není snad týdne, aby na Instagram nepřidala nějaké odvážné fotky, kde ukazuje své dokonalé tělo a výrazné poprsí. Nyní se posunula ještě dál a svým sledujícím oznámila, že si založila OnlyFans. Tedy účet na platformě, kde hlavně muži platí za to, aby mohli obdivovat krásné nahé ženy.

Je tedy fakt, že Simona má tělo, na které by se podíval snad každý muž a možná by si za sledování nahoty zaplatila nejedna žena. Do stories pak Simona přidala i odkaz, kde fanoušci najdou její nahé fotky.

O podobném kroku mluvila modelka už v dubnu. To se k založení účtu ještě neodhodlala, nyní ale udělala výrazný krok. Prý ji k tomu inspiroval fakt, že má ve své sbírce plno nahých fotek, které nejdou umístit na Instagram.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Krainová ukázala syna v dámských lodičkách

„Jo, konečně. Myslím, že ty blbý předsudky snad půjdou konečně stranou. Já se brzy připojím,“ podpořila modelku herečka Alice Bendová. Na nahé fotky je natěšený také miliardář Richard Chlad, který má před svatbou s dcerou herečky Veroniky Kánské.

Ozývají se ale také hlasy, které se modelky ptají, zda jí odhalování v padesáti letech nepřijde trapné a že jako matka by měla myslet, co na to řeknou její dva synové. Zdá se ale, že s nahotou nemá problémy ani její manžel Karel Vágner, což je pro rodinnou pohodu klíčové. Redakce Prima Ženy se pokusila Simonu kontaktovat s žádostí o bližší podrobnosti, modelka ale v neděli dopoledne na telefon nereagovala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.