Dcera filmové Blaženy a její miliardář zářili na večírku. Chlad řekl, jak to mají s módou

V rámci Mezinárodního filmového festivalu proběhla další z akcí, na které se každý smrtelník nedostane. Smetánka si na Progresus Garden párty užívala příjemné atmosféry ve venkovním prostředí. Největší pozornost na sebe strhla Anna-Marie Kánská, dcera filmové Blaženy z trilogie Slunce, seno. Dorazila se svým snoubencem, miliardářem Richardem Chladem, a byli dokonale sladění.

Skvěle oblečené a ještě lépe naladěné slavné osobnosti se sešly na zahradní párty, která i díky ideálnímu počasí proběhla na jedničku. Příjemnou atmosféru ve společnosti přátel si mimo jiné přišli užít i Richard Chlad a jeho snoubenka Anna-Marie Kánská, dcera herečky Veroniky Kánské. Nešlo si nevšimnout, jak dobře spolu ladili. Působili jako dokonalý pár.

„Stylistu nepoužíváme ani jeden. Já jsem se musel naučit, přes počáteční totální nevkus někdy v devadesátkách, postupně oblékat a sladit se nejenom k partnerce, ale ve finále i k autu. Já to mám s Aničkou vždycky tak, že se zeptám první, v čem jde ona,“ prozradil pro Primu sympatický miliardář a velký milovník luxusních aut.

Hlavní slovo? Anička a dress code

Služeb stylisty snoubenci nevyužívají, a tak co se týká módy, má hlavní slovo něžná polovička páru. Ta přišla na akci v černých šatech se třpytivými proužky a volány. Modelu dominovala odhalená ramena. Richard Chlad pak zvolil černé kalhoty a košili s jemným vzorem. Sladil se ke své partnerce.

„Ona si vybere a určí barvu na ten den, jakou má náladu, v čem se bude dobře cítit. K tomu se potom dovybavím a doobléknu já, samozřejmě ještě podle dress code, který je na akci určený. Potom ještě tak nějak k tomu většinou i vybíráme a doladíme auto, abychom to měli kompletní. Stylistu nepoužíváme, poradíme si sami a ani se nehádáme. Vždy se shodneme,“ dodal bohatý podnikatel.

O módě v Karlových Varech promluvil Renato Salerno:

Krátké přípravy

Příjezd na večírek se řešil na poslední chvíli, dvojice se proto žádnými velkými přípravami nezdržovala. Anna-Marie navíc měla v Karlových Varech kamarádku, která jí pomohla s líčením, a přípravy jí tak výrazně usnadnila. Vše bylo dokonalé za pár minutek.

„Pět minut. V poledne jsem se rozhodl, že pojedeme, protože volali kamarádi, jestli dojedeme. My už jsme byli připravení, že Vary vypustíme... Nicméně narychlo jsme se dohodli, že pojedeme, ani jsme ve Varech nespali. Po párty jsme hned odjížděli zpět do Prahy,“ vysvětlil Chlad.

Jaké nejčastější chyby dělají Češi při oblékání? Promluvila návrhářka Anna Tejklová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.