Dcera Blaženy ze Slunce seno slavila v kasinu. Zářila po boku miliardáře Chlada

Narozeniny známého kasina se slavily řádně. Na party dorazila řada známých osobností v čele s miliardářem Richardem Chladem a jeho krásnou snoubenkou Annou-Marií Kánskou. Kdo další přišel na oslavu?

Byly to šesté narozeniny kasina ve Vestci, které se nachází zhruba půl hodiny od Prahy. Na hosty zde čekal bohatý program plný hudby. Vystoupila zde například dívčí skupina Holki a dokonce i kapela East 17. Mezi další účinkující patřil například Honza Kopečný, Petr Ryšavý nebo Michaela Nosková. Je zřejmě, že se většina návštěvníků dobře bavila a ty nejotrlejší z nich zůstali až do ranních hodin.

Čtěte také: Dcera Blaženy ze Slunce seno vzala na luxusní večírek miliardáře se zlatou maskou

Celebrity vyvedly své drahé polovičky

Jak už to bývá, velkolepá událost by se neobešla bez známých tváří. Akci si nenechala ujít například Eliška Bučková (33), která dorazila v doprovodu se svým partnerem Radkem Váchou. Modelka na sebe oblékla saténové šaty růžové barvy, které doplnila páskovými lodičkami a bílou kabelkou. Její přítel měl ležérní styl, modré sako zkombinoval s hnědými kalhotami a teniskami.

V rámci narozenin proběhla také módní přehlídka, během které předváděla své modely návrhářka Dominika Sedláčková. Roli modelky si střihla například herečka Barbora Mottlová (36), která se na akci objevila také po boku svého přítele. Oba se sladili do černé barvy a moc jim to slušelo. Černou na sebe oblékla i Zdeňka Černá alias Lulu, i když nutno podotknout, že její model patřil bez pochyby mezi ty nejodvážnější.

Za zmínku ovšem stojí také dvojice ve složení Richard Chlad (60) a jeho o třicet let mladší snoubenka Anna-Marie Kánská. Ta je dcerou herečky Veroniky Kánské, známé především jako Blažena z filmu Slunce seno. Miliardář a jeho krásná blondýnka jsou spolu třetím rokem a zásnuby proběhly minulý rok. Dvojice spolu už nějakou dobu žije v rezidenci v Dobřichovicích.

Mohlo by vás zajímat: Blažena ze Slunce seno bude vdávat dceru. Kánská ulovila miliardáře Chlada

A ačkoliv je v plánu svatba, děti prý neplánují. „Spousta lidí se ptá, jestli budou děti. To v žádném případě už nechci, a to samé Anna. Nejlepší antikoncepcí je, když jedeme na nějakou delší cestu a vidíme na vlastní oči to, co už léta říkám, že rodiče moc neumí děti vychovávat,“ prozradil Chlad minulý rok v rozhovoru pro Expres.cz. Jak je vidět, i přes věkový rozdíl si vzájemně velice vyhovují a podnikatel vedle mladší ženy jen září.

Za italského miliardáře se vdala také modelka a moderátorka Alena Šeredová.

Sdílejte článek
Štítky party celebrita kasino Richard Chlad Eliška Bučková móda Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.