Celebrity

11. října 2022 10:33

redakce Prima Ženy

Blažena ze Slunce seno bude vdávat dceru. Kánská ulovila miliardáře Chlada

Herečka Veronika Kánská (55), která se proslavila jako Blažena Škopková z legendární trilogie Zděňka Trošky (69), má důvod ke spokojenosti. O její dceru totiž projevil zájem miliardář a bývalý automobilový závodník Richard Chlad (60). Pro Annu-Marii Kánskou (29) půjde o první svatbu, Chlad vstoupí do „chomoutu“ podruhé.

Herečka Veronika Kánská v minulosti uvedla, že její dcera je dospělá a sama si rozhodne, zda jí třicetiletý věkový odstup od partnera bude vyhovovat. A je zřejmě opravdu spokojená, protože zamilovaná dvojice hodlá vztah výrazně posunout.

„Hodně lidí vztah mladé holky a mého vrstevníka odsuzuje. Já říkám, že to je její a jeho život. Anička je dospělá a chytrá. Je to inženýrka, tak asi ví, co dělá. Asi jí to takto vyhovuje. Vždycky měla a chtěla starší partnery, protože se stejně starými kluky si nerozumí a nemá si s nimi co říct. Konečně našla partnera, se kterým je spokojená. Mají si o čem povídat, cestují a pořád spolu cvičí, což jí také vyhovuje. Mají tedy v podstatě prima život. Na to si člověk zvykne. Když jsem přišla poprvé k Richardovi do baráku, říkala jsem si: ‚Panebože, dům 60+1 a level milion.‘ Při dalších návštěvách už se mi to ale líbilo,“ uvedla Veronika Kánská před dvěma lety v rozhovoru pro pořad Limuzína s Mírou Hejdou.

Richard Chlad chodí s dcerou Kánské dva roky, v minulosti byla jeho partnerkou kontroverzní modelka Lia Kees. Po dvou letech miliardář došel k rozhodnutí, že je čas požádat přítelkyni o ruku. O jeho rozhodnutí jako první informoval deník Blesk.

Richard Chlad se nechal ke svatbě přemluvit

Richard Chlad původně tvrdil, že se ženit nechce. Jedno manželství si už v minulosti zkusil. Nakonec díky Anně-Marii změnil názor. Ještě v květnu však tvrdil, že svatba určitě nehrozí.

„Dělám si legraci ze všeho a všude. Svatba momentálně nehrozí, nicméně s Aničkou spolu budeme za dva měsíce už dva roky. Musím říct, že ten vztah funguje neuvěřitelně. Řekl bych, že je to čím dál lepší, což doufám, že je na mně i vidět,“ uvedl tehdy pro web eXtra.cz.

Zdeněk Troška chce jít do důchodu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.