Celebrity

12. června 2023 11:30

Eliška Reiglová

Brzobohatý a Písařovicová se zasnoubili. Moderátorka se pyšní obrovským diamantem

Herec a hudebník Ondřej Brzobohatý (40) prožívá dny plné radosti. Moderátorka Daniela Písařovicová (44) už není jen jeho partnerkou, na dovolené na Maledivách přijala žádost o ruku a oficiálně se stala jeho snoubenkou. Prstýnkem se pochlubila na charitativní akci.

Ondřej Brzobohatý má za sebou složité období kvůli mediálně propíranému rozpadu jeho manželství s modelkou Taťánou Kuchařovou (35). Nyní si proto o to více užívá společnosti své partnerky Daniely Písařovicové, z níž se během dovolené stala budoucí nevěsta. Hudebník ji totiž požádal o ruku a páru se radostnou novinku podařilo také nějakou dobu utajit.

Čtěte také: Ondřej Brzobohatý podává na Kuchařovou žalobu. Informoval o tom na sociálních sítích

„Ano, je to pravda. Zasnoubili se na Maledivách,“ potvrdil deníku Blesk zdroj z jejich blízkého okolí. Daniela Písařovicová se pak po boku svého snoubence objevila na charitativní akci zaměřené na pomoc lidem trpícím ALS. Obrovský diamant zdobící prsteníček levé ruky byl nepřehlédnutelný stejně jako její spokojený úsměv.

Spokojený pár na sociálních sítích

Ondřej Brzobohatý obvykle ze svého soukromí nic moc nesdílí, proto leckoho překvapilo, když se přímo z dovolené v prosluněném ostrovním státě pochlubil na Instagramu snímkem se svou milovanou. Oba na něm vypadali velmi šťastně, což potvrdil ostatně i sám muzikant.

Mohlo by vás zajímat: Miluji tebe i Tiffany Richbitch. Hana Gregorová vyjádřila synovi podporu

„Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to,“ napsal Brzobohatý k fotografii s Písařovicovou, z níž láska přímo sálá. Tou dobou už mohla prsten na ruce nějakou chvíli nosit.

Rozhovor s Danielou Písařovicovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.