Celebrity

19. ledna 2023 11:50

Eliška Reiglová

Brzobohatý řekl, co mu v manželství chybělo. Vedle Písařovicové intelektuálně vzkvétá

Ondřej Brzobohatý (39) má za sebou složité období kvůli mediálně propíranému rozpadu jeho manželství s modelkou Taťánou Kuchařovou (35). Nyní si proto dopřává odpočinek, pracuje jen na tom, co je skutečně nezbytné, a užívá si vztah s moderátorkou Danielou Písařovicovou (44). Právě o něm výjimečně promluvil.

Jako skladateli se Ondřeji Brzobohatému daří v posledních letech více než dobře. O jeho schopnosti je velký zájem, a proto na pracovním poli nemá o nabídky nouzi. Nyní se ale rozhodl trochu si odpočinout a nabral si jen tolik práce, kolik zvládne, aby se vedle ní mohl věnovat i aktivitám, na které běžně nemá čas. Momentálně tak neprožívá žádný stres spojený například s plněním termínů.

„Užívám si teď stav hibernace, kdy jsem si na sebe nevzal obrovské penzum práce, jak bývá mým zvykem. Snažím se systematicky dělat práci, kterou mám už od loňského roku, k čemuž se váže třeba muzikál Anděl Páně, který připravujeme do Hudebního divadla Karlín, psaní partitury a do toho psaní muziky do různých seriálů. Je to taková velmi hezká a dá se říct až odpočinková práce bez stresu,“ svěřil se v pořadu Showtime.

Láska jako trám

Pro Ondřeje Brozbohatého nebyl loňský rok zrovna jednoduchý. Potrpí si na soukromí, ale rozpad jeho manželství s Taťánou Kuchařovou (35) patřil k nejprobíranějším událostem. Z jeho slov vyplývá, že si zkrátka a jednoduše přestali rozumět.

„Ve chvíli, kdy dochází k nějakému nedorozumění, že každý v tom páru mluví jinou řečí, stane se to, že v nějaký moment už to člověk zkrátka vzdá. Já jsem to vzdal, což mi vůbec není ke cti,“ řekl v Show Jana Krause. „Byl jsem iniciátorem rozchodu, a proto jsem na pranýři,“ doplnil.

Nyní je Brzobohatý spokojený vedle moderátorky Daniely Písařovicové (44), s níž se už několikrát objevil na veřejnosti. Po jejím boku je velice spokojený, a dokonce má pocit, že se rozvíjí. „Mám se hezky. Já vedle ní intelektuálně vzkvétám,“ dodal pro Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.