Celebrity

20. prosince 2022 14:05

Karolína Oehmová

Přiznáno! Dlouhé nohy Písařovicové nahradily Brzobohatému v posteli oblíbenou hračku

Ondřej Brzobohatý zavzpomínal na nejlepší dárek

Ondřej Brzobohatý (39) poprvé oslaví Vánoce s přítelkyní Danielou Písařovicovou (44). V uvolněném rozhovoru pro web Prima Ženy prozradil, jaké nožičky měl v posteli před jejími, ale i jak si užít pohodové a krásné svátky.

Ondřej Brzobohatý pochází z československé rodiny, jejich štědrovečerní večeře tedy obsahuje kousek z každého národa. „Pro mě je tradiční mít na štědrovečerní tabuli kapustnicu, což je vlastně taková zelňačka. Ta zásadně nesmí chybět. Ona samozřejmě ještě v kombinaci s bramborovým salátem a smaženým řízkem vytvoří zajímavou chemicko-fyzikální záležitost při procesu dívání se na televizi, což zbytku rodiny kolikrát nepůsobí radost, ale ta chuť je úžasná,“ rozplýval se Brzobohatý v rozhovoru pro Prima Ženy.

Roky měl v posteli wrestlera

Na rozdíl od kolegů má o oblíbeném dárku jasno. S jedním takovým dokonce spal dlouhé roky v posteli. „Vyrostl jsem v rodině, kde si máma dávala opravdu záležet na tom, abychom dostali dárky, které si moc přejeme. Dodnes si pamatuji na velkou postavičku wrestlera, který se jmenoval Sting. Toho jsem nejvíc miloval. Jak někdo má plyšáka, já měl tuhle umělohmotnou postavičku. Spal jsem s ní v posteli třeba osmnáct let, pak se mu ulomily nožičky,“ prozradil Brzobohatý, jenž ale nad úrazem svého miláčka netruchlí. „Teď mám v posteli úplně jiné nožičky, také dlouhé,“ vysvětlil zpěvák, čímž narážel na nohy své přítelkyně Daniely Písařovicové.

S tou také oslaví první společné Vánoce. Kde pár bude, zatím úspěšně tají. Vánoční svátky už ale mají naplánované. „Doufám, že proběhnou v klidu a míru. Ostatním bych přál to samé. Myslím, že to je podstata Vánoc. Hodně lidí je nemá rádo právě proto, že se k tomu musí nutit. K nastavení, aby se v rodině třeba nemluvilo o nějakých věcech, které jsou tabuizované, nebo se ti, co mezi sebou nemají dobrý vztah, tvářili, že jsou úplně v pohodě,“ svěřil se muzikant.

„Ono někdy je úplně nejlepší se na tohle naprosto vykašlat, vůbec to nevnímat a uvědomovat si, že nikdy nevíme, co se může stát. A nikdy nevíme, kdy Vánoce můžou být ty poslední s lidmi, které máme rádi. Když si tohle uvědomí všichni, pak se to opravdu dá nádherně prožít,“ řekl Ondřej, který u svých slov možná myslel i na svého zesnulého tatínka a skvělého herce Radka Brzobohatého.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.