Celebrity

23. listopadu 2022 09:45

Karolína Oehmová

Ondřej Brzobohatý odtajnil skvosty v bytě. Má doma velmi zvláštní sochu

Ondřej Brzobohatý (39) v zábavné show prozradil, jaké skvosty má doma. To pravděpodobně oceňuje hlavně jeho partnerka Daniela Písařovicová (43), která se denně údajně může kochat nejen obrazy Ondřeje v nadživotní velikosti, ale i sochou Davida ve velmi zvláštním provedení.

Geniální Ondřej Brzobohatý a jeho partnerka Daniela Písařovicová si své soukromí velmi střeží. Nyní se ale Ondřej prořekl v zábavné show Inkognito a prozradil, jaké skvostné kousky mají v domácnosti. I přesto, že ve studiu tvrdí, že je velice skromný člověk, moderátor Libor Bouček se nenechá odbýt. „I tak si s Petrem myslíme, že bys to doma mohl mít. Nejsou to ty obrazy Ondřeje Brzobohatého v nadživotní velikosti,“ baví se na Ondřejův účet Bouček a hudebník jen dodá „ani ta socha z karbonu“.

Socha Davida s hlavou Brzobohatého

Příležitosti se okamžitě chopí Jakub Prachař a odtajňuje další umělecká díla z Ondřejova bytu. „Ani ta replika Davida, kterou sis nechal udělat s tvým obličejem. Zbytek je ten David. Ta anatomická studie dokonalého těla ovšem s tvojí fantastickou hlavou a vždy ve dvanáct zahraje písničku, z bradavek vyjedou dva panďuláčci a tancují,“ směje se Prachař svému vtipu a baví celé studio. Jak moc se ostatní fóru zasmějí, sledujte ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.