Celebrity

3. listopadu 2022 16:48

Karolína Oehmová

Halina Pawlowská toužila mít osmnáct dětí! Přivedla ji k tomu babička

Halina Pawlowská jako VIP host v pořadu Inkognito

Halina Pawlowská (67) je známá spisovatelka, moderátorka i herečka. V dětství ale toužila po úplně jiné profesi. Webu Prima Ženy prozradila, že původně se chtěla stát lékařkou. A proč si přála mít až nezvykle vysoký počet dětí?

Pozvání do známého zábavného pořadu přijala oblíbená spisovatelka Halina Pawlowská, která na tak běžnou otázku, čím chtěla být jako malá, odpověděla velmi překvapivě. „Úplně původně jsem chtěla být dětská doktorka a pracovat v porodnici. Já jsem totiž chtěla mít osmnáct dětí. Netrvalo to ale dlouho, od deseti let jsem chtěla být spisovatelka,“ řekla s naprostým klidem Halina.

Na osmnáct dětí přišla díky babičce

Osmnáct dětí je až nepředstavitelný počet. Samotnou spisovatelku, která nejde pro vtip daleko, by to samotnou zřejmě nenapadlo. Tato myšlenka přišla od babičky. „Moje babička, kterou jsem nikdy neviděla živou, měla osmnáct dětí. Chtěla jsem být zřejmě tak dokonalá, jako byla ona. Dospělosti se tedy dožilo jen devět dětí. Ale celé mě to fascinovalo, že je to vůbec možné,“ vyprávěla se zasněným pohledem Halina Pawlowská, kterou můžete vidět v show Inkognito na Primě ve čtvrtek večer.

Bydlela s rodiči v garsonce

Je to až nepochopitelné, že chtěla mít tak vysoký počet dětí, když jako dítě tolik toužila po klidu. „Žila jsem s rodiči v garsonce a těch dějů tam bylo tolik, že jsem spíš toužila po větším klidu, který by tak nebyl naplněn lidmi. U nás totiž pořád byly návštěvy. Moji rodiče hráli závodně šachy, takže stále doma s někým trénovali. Bylo to vždy plný dramat a pilo se k tomu víno. V tu dobu jsem chtěla být zalezlá a číst si,“ zavzpomínala na své dětství oblíbená spisovatelka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.