Celebrity

13. října 2022 16:00

Karolína Oehmová

Richard Genzer přiznal: Byl jsem dlouho kojený. Prachař si dává doteď

Richard Genzer přiznal, že byl dlouho kojený

Richard Genzer (55) a Jakub Prachař (39) jsou zdrojem zaručené zábavy. Jejich maminky ale tentokrát výroky svých synů tak pobaveny asi nebudou. Odhalili totiž snad nejintimnější věc ze svých životů.

Je to komik a nebojí se ničeho. Richard Genzer otevřel ještě stále choulostivé téma  a tím je kojení. Nahrála mu k tomu tenistka a VIP host pořadu Inkognito Barbora Strýcová, která je momentálně na mateřské dovolené a má zmrazené místo v tenisovém žebříčku. Pokud se ale do dvou let nevrátí zpátky na kurty, bude začínat opět od nuly.

„Kdyby moje máma hrála tenis, zruší jí to taky, protože mě kojila do šesti let. My jsme totiž neměli na jídlo,“ reagoval na Báru Richard Genzer, který všechny svým výrokem pobavil. Jen Petru Nesvačilovou zprávou velmi překvapil.

Prachař jezdí za maminkou na příkrm do dnes

Překvapení se zřejmě prohloubilo ve chvíli, kdy Jakub Prachař celou debatu glosoval. „Já jezdím za mámou na návštěvu doteď. Jen tak na chuť, na kafíčko v neděli,“ řekl pobaveně. Méně pobavená už asi bude jeho maminka a zároveň známá herečka Dana Batulková.

Přece jenom – když se mluví o někom, koho neznáte jenom vy, je to něco jiného, než když ho zná celá republika. Každopádně až přijede příště Jakub v neděli na kafíčko, asi ho maminka moc nepochválí a kávu bude mít nejspíš bez mlíčka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.