Celebrity

8. července 2022 15:40

redakce Prima Ženy

Linda Rybová je jedna z nejhezčích babiček v republice, tvrdí Jakub Prachař

Prachař chválí Lindu Rybovou

Mezi Jakubem Prachařem (38), jeho otcem Davidem (63) a macechou Lindou Rybovou (46) to roky skřípalo. Rodinné sváry ale už definitivně skončily a všichni tři spolu vycházejí bez problémů. To dokazuje i Jakubovo vyjádření ve známé zábavné show, že je herečka s dívčí tváří jednou z nejhezčích babiček v českých končinách.

Vztah mezi hercem Jakubem Prachařem a jeho otcem Davidem byl dlouhý čas na bodu mrazu. Syn totiž léta tátovi nedokázal odpustit, že odešel od rodiny kvůli o sedmnáct let mladší kolegyni. Trnem v oku mu tak logicky byla i sama herečka Linda Rybová, do které se David bezhlavě zamiloval a jejich lásku přirovnal k zásahu Amorovým šípem. „Člověk je v jedné vteřině zasažen,“ popsal Prachař pro magazín Dama.cz.

Stejně to cítila i tehdy svobodná a bezdětná Rybová, která prý rozhodně neměla v plánu záměrně odloudit manžela Daně Batulkové (64), s níž navíc tenkrát sdílela divadelní šatnu. I přesto se na nějaký čas stala vyvrhelem společnosti a dostávala množství odsuzujících vzkazů. „Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já,“ svěřila se Linda Rybová webu iDNES.cz.

Rodinné usmíření u Prachařových

Ačkoliv to byla pro Batulkovou nečekaná rána a manželovu nevěru i podraz od kolegyně nedokázala dlouho vydýchat, i v tomto případě se nakonec vyplnilo známé moudro. „Jak se říká, že čas všechny rány zahojí, tak ona to je asi pravda. Po těch letech je to už odplavené všechno,“ prozradila ke zklamání Dana Batulková v rozhovoru pro Český rozhlas. K usmíření bývalých manželů do jisté míry přispěl i seriál Slunečná, kde se jejich osudy díky scenáristům opět protnuly.

K urovnání napjatých vztahů nakonec došlo i mezi Davidem a Jakubem Prachařovými. Ledy mezi nimi paradoxně prolomil i Jakubův rozvod s Agátou Hanychovou, s níž má dceru Miu. Podobné usmíření se zřejmě odehrálo také s Lindou Rybovou. Jakub se o ní totiž v zábavné show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě, vyjádřil jako o jedné z nejhezčích babiček v republice. Tou se stala právě díky němu. Přestože je pro malou Miu nevlastní babičkou, rozhodně by to do ní nikdo neřekl.

Za pravdu dal Jakubovi i moderátor show Libor Bouček. Šestačtyřicetiletá maminka tří dětí totiž na svůj věk vůbec nevypadá a její vzhled by jí mohla závidět leckterá mladší žena. Svým půvabem nás navíc Linda Rybová bude již brzy okouzlovat v připravovaném seriálu Dobré zprávy. Ten představí příběh vesnické dívky Báry, která získá stáž v redakci Dobrých zpráv a začne si plnit své sny. Nejen díky ní tak diváci uvidí to, co se děje za kamerami, když jsou vypnuté. „Vždy jsme si na seriály, které jsme točili, brali odborné poradce. Teď poprvé ho do Dobrých zpráv nepotřebujeme. Zpravodajství známe, všichni jsme si televizí prošli a známe její zákulisí. Víme, jak to v ní chodí a chceme to ukázat i divákům,“ prozradila na natáčení ředitelka obsahu TV Prima Lenka Hornová.

Kromě Lindy Rybové se mohou diváci těšit třeba na Jana Fantu, Sáru Rychlíkovou, kterou si budou jistě pamatovat z úspěšného seriálu 1. MISE, nebo Denisu Nesvačilovou. Uvidí ale také Vladimíra Polívku, Igora Chmelu, Miroslava Šimůnka, Natálii Halouzkovou, Vojtěcha Vodochodského nebo Alžbetu Stankovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.