Celebrity

4. května 2022 12:10

Karolína Oehmová

Richard Genzer odboural celé studio. Jeho parodie Hany Zagorové nešla ustát

Inkognito (15) - Richard Genzer paroduje Hanu Zagorovou

Richard Genzer jako Hanka Zagorová. Jeho grimasy v zábavné show působí tak komicky, že se jeho kolegové jednoduše neudrželi a začali při parodování slavné zpěvačky řvát smíchy. Richardovy obličeje odbouraly i Libora Boučka včetně diváků ve studiu. Podívejte se na exkluzivní záběry a pochopíte.

Ale pozor! Ač by se mohlo zdát, že svým vystupováním může Richard Genzer paní Hanu Zagorovou dehonestovat, není tomu tak. „Aby nedošlo k mýlce, Richarde, řekni, že vždycky, když potkáš Hanu Zagorovou, ona tohle po tobě chce,“ žádá Richarda o uvedení věcí na pravou míru Jakub Prachař.

Zjevně už nestojí o to, aby se jejich vtípky někdo cítil uražen a dotčen. „Ano, já takhle předvádím Hanu Zagorovou pro Hanu Zagorovou. Vždycky když mě potká Štefan Margita, tak říká, ‚pojď se mnou, musíš udělat Haničce Zagorku‘, a já tedy jdu před Hanku a předvedu, co umím. Oba vždycky tleskají a smějí se tomu,“ vysvětluje Richard, který podobné obličeje na známý pár dělal již před více než dvaceti lety, kdy byl hostem v jejich vlastní televizní show.

Nedělej Zagorku! Co to vlastně znamená a kde se slavná hláška vzala?

„A až se naučím Margitu, bude za mnou chodit Hanka, heč,“ dodává ještě Richard s humorem sobě vlastním. Štefan Margita už hostem Inkognita byl a určitě by se parodii sám zasmál. Teď už stačí pozvat jen Hanku Zagorovu, která oplývá obdobným humorem, aby Richardův výkon zhodnotila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.