Celebrity

23. května 2023 15:30

Marie Makovská

Miluji tebe i Tiffany Richbitch. Hana Gregorová vyjádřila synovi maximální podporu

Kauza Brzobohatý a Kuchařová

Poté, co vyplula na povrch vážná obvinění týkající se Ondřeje Brzobohatého, jejichž původcem má být jeho exmanželka Taťána Kuchařové, se lidé postupně přiklánějí na stranu jednoho, či druhého. A na té Ondřejově je jich zatím, zdá se, o mnoho více. Nyní se k jeho převlékání za ženu pozitivně vyjádřila i maminka Hana Gregorová, která o něm nejspíš celou dobu věděla.

Deník Blesk vyzpovídal Ondřeje Brzobohatého, který reagoval na informace v církevní rozvodové žalobě od jeho exmanželky Taťány Kuchařové. Ta se dušuje, že dokumenty do bulváru určitě neposlala ona. Ve zmíněné žalobě nicméně zaznělo, že se Ondřej Brzobohatý dlouhodobě převléká za ženu, a zpochybnila také jeho sexualitu.

Čtěte také: Jako drag queen mi říkají Tiffany Richbitch. Není to ale coming out, říká Brzobohatý

Známý umělec některé skutečnosti potvrdil, jiné označil za naprostou lež. Oblékání se do dámských šatů je opravdu jeho koníčkem, nicméně to podle svých slov bere jako vyjádření umění a prostředek k pobavení. Pro odlehčení celé kauzy redaktorovi Blesku zaslal několik snímků v převleku a prozradil také svou uměleckou přezdívku. „Jako Drag Queen si nechávám říkat Tiffany Richbitch,“ odhalil znělý pseudonym, který se nyní šíří internetem.

Je suis Tiffany

Zatímco Kuchařovou někteří lidé na sociálních sítích přirovnávají k bývalé manželce Johnnyho Deppa Amber Heard proslulé tím, že se známým hercem vedla dlouhý soudní spor o domácím násilí, Brzobohatý má od nich neuvěřitelné zastání. Postavily se za něj mnohé celebrity i jeho nejbližší, včetně přítelkyně Daniely Písařovicové, sestry Roly Brzobohaté a maminky Hany Gregorové.

Přečtěte si také: Brzobohatý odhalil, že se převléká za ženu jménem Tiffany. Eva Burešová mu drží palce

Ta Ondřeje veřejně povzbudila laskavým příspěvkem na svém Facebooku. „Můj milovaný Ondrejko, jen ti chci říct, že život přináší různá zklamání a výhry a že bez nich by to byla nuda a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jaký jsi správný muž a že jsme s tvým úžasným tatínkem vychovali slušného člověka a opravdového gentlemana,“ napsala.

Že má ve své rodině Ondřej Brzobohatý maximální zastání, ještě dále potvrdila. „Tvůj otec by na tebe i tvou práci byl pyšný. Tak se drž, Ondrejko, život jde dál a stojí za to ho žít naplno. Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, a to láskou nesmírnou. Dokud žiju, je tu má ruka, která tě ochrání, kdykoli budeš potřebovat. Tvoje máma,“ zakončila a zároveň naznačila, že o koníčku svého syna pravděpodobně věděla.

Den předtím se Ondřeje zastala i jeho sestra Rola: „Byla jsem svědkem několika velmi nepříjemných situací, kdy se z Miss Dobrotivé stala šestihlavá saň – a ty jsi pořád jen mlčel a bránil ji. Máš můj obdiv, já bych to nevydržela,“ napsala do diskuse pod Ondřejovým příspěvkem a rýpla si do Taťány Kuchařové.

V neposlední řadě je nyní Ondřejovi velkou oporou jeho partnerka, moderátorka Daniela Písařovicová. „Také je to pro ni samozřejmě stejně nepříjemné jako pro mě. Nicméně je obrovskou podporou a vděčím jí za to, že jsem se z toho ještě psychicky nesložil. A to nefňukám, aby mě někdo litoval, je to jen holý fakt. Mám toho vážně už plné brýle,“ uvedl muzikant v závěru svého rozhovoru pro Blesk.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.