Celebrity

22. května 2023 10:53

Tomáš Durčák

Brzobohatý odhalil, že se převléká za ženu jménem Tiffany. Eva Burešová mu drží palce

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová sice už více než rok oficiálně nejsou manželé, ale jejich církevní rozvod stále probíhá. Do deníku Blesk se dostalo znění církevní žaloby. Kuchařová tvrdí, že Brzobohatý se převléká do ženských šatů a ovlivňuje to jeho sexualitu. Za skvělého hudebníka se postavila řada kolegů. Brzobohatému drží palce Eva Burešová, Libor Bouček či Patricie Pagáčová.

Pravděpodobně si už myslel, že je vše vyřešeno a rozvedené manželství nebude muset znovu veřejně komentovat. Jenže se mýlil. Herec a hudebník Ondřej Brzobohatý musí více než rok po rozvodu s Taťánou Kuchařovou znovu vysvětlovat choulostivé záležitosti ze svého soukromí, což nedělá rád. Avšak i dle svých slov nemá na vybranou, jelikož jej Taťána v církevní žalobě osočila ze „lží a skandálních obvinění“.

Kdo je Drag Queen

Většinou jde o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Některé charakteristiky, jako například líčení, bývají přehnané, aby bylo dosaženo komického či dramatického efektu.

„Rozhodl jsem se, že už nemůžu dál mlčet. Obvinění jsou totiž natolik závažná, že se proti nim už musím bránit,“ napsal syn Radoslava Brzobohatého na svůj Instagram. S žádostí o vyjádření jej kontaktovat Blesk, do jehož rukou se dle názoru herce právě skrz Taťánu dostalo kompletní znění její církevní žaloby. A tak se rozhodl poskytnout Blesku velký rozhovor, ve kterém mimo jiné vysvětlit, proč se převléká do ženských kostýmů a používá výrazné líčení. Rázně ale odmítl, že by hra na ženu měla vliv na jeho sexualitu. Podle svých slov není homosexuálem, což prokázalo i sexuologické vyšetření.

Za Ondřeje se během pondělního rána postavila celá řada známých osobností. „Ondro, konečně. Já už bych tak dlouho mlčet nedokázala,“ zareagovala na vyjádření Brzobohatého herečka a zpěvačka Eva Burešová (29). „Kolikrát jsem se držela, když jsem něco od této paní (Taťány Kuchařové, pozn. red.) četla. Jsi frajer a tvé jméno ti dělá tvá tvrdá práce a to, jaký jsi gentleman. Bohužel občas jsou lidé, kteří své jméno ztratí tím, že ztratí partnera a samotní nic vytvořit nedokážou, tak alespoň špiní. Mám tě ráda a těším se na další koncerty,“ povzbudila svého kolegu a kamaráda Eva Burešová. Nebyla ale zdaleka sama.

„Na konci rozvodů nejsou vítězové a poražení, ale jen poražení. S tím se nedá dělat nic. Ohlížet se zpět má člověk jen v dobrém, protože svatba byla i jeho svobodné rozhodnutí a jsem přesvědčen, že v každém svazku bylo i to krásné,“ začal svůj delší vzkaz Brzobohatému moderátor Libor Bouček (42), který už má zkušenosti se dvěma rozvody a dnes je potřetí šťastně ženatý s modelkou Gabrielou Bendovou (31). „Jak tě znám, ctil jsi a vážil sis svých žen bez výhrad. Kdokoliv chce z rozvodu odcházet jako vítěz, prokazuje jen nepochopení, vlastní plytkost, mrzkou inteligenci a pořádnou dávku egoismu,“ naznačil dále Libor svůj názor na Ondrovu exmanželku.

„Mlčel jsi dlouho, asi déle, než bychom zvládli my ostatní, a kromě toho, že tě mám rád, ti přeju, aby mlčelo se i dál. Aby tímhle vše se uzavřelo. Umím si představit, s jakou nevolí vznikal ten rozhovor, který vzniknout musel. Udělat z věci intimní záležitost veřejnou je hloupé, zoufalé a zoufale hloupé,“ uzavřel svůj podpůrný vzkaz moderátor.

„Ondro, drže se a buď stále tím, kdo neztrácí úroveň,“ vyjádřila podporu další Ondřejova kolegyně, zpěvačka Dara Rolins (50). „Ondřeji, drž se,“ reagovala Eva Decastelo (44), vedle níž hodně štěstí formou emotikonu čtyřlístku popřála také herečka Patricie Pagáčová (34). Další reakce nadále přibývají a je pravděpodobné, že se za Ondřeje řada dalších celebrit postaví. Slavní lidé mají dojem, že Kuchařová by neměla vytahovat z minulosti intimnosti a snažit se bývalému manželovi ubližovat.

Jedním z výrazných podporovatelů je i hudebník Matěj Ruppert (45). „Kamaráde, naprosto chápu, že se už musíš bránit! Moji podporu samozřejmě máš. Popravdě jsi světec, že jsi vydržel mlčet tak gentlemansky dlouho! Mám tě rád a jsi skvělý chlap a kamarád!“ napsal Matěj na rovinu. Také nevidí důvod, proč by Kuchařová měla útočit na manžela kvůli tomu, že se rád obléká do ženských šatů.

Kuchařová vydala prohlášení

"Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat," uvedla Kuchařová na svém Instagramu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.