Celebrity

11. května 2023 10:55

Karolína Oehmová

Písařovicová a Brzobohatý oslaví rok lásky! Krásná brunetka se údajně změnila

Inkognito (13) – Daniela a Ondřej se znají rok

Oblíbená zábavná show může za to, že už zhruba rok jsou Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý do sebe zamilovaní. Podle kolegů se krásná moderátorka po boku svého přítele změnila. Jak?

Když Daniela Písařovicová (44) obohatila skupinu panelistů v oblíbené zábavné show Inkognito, nikdo ještě netušil, jaká láska z toho bude. Uběhl totiž zhruba rok, kdy se dala dohromady s Ondřejem Brzobohatým (40). Ten na Liborovu otázku, zda se jeho partnerka za ten rok nějak změnila, vůbec nechtěl odpovídat.

Daniela byla dřív veselá, teď je smutnější

Slova se ale samozřejmě okamžitě chopil Jakub Prachař (39), který na Daniele změnu zaznamenal. „Když jsem ji poznal, tak mi přišla stejně veselá, jako jsem teď já. Tak na ni koukám a říkám si, že je to určitá oběť z její strany. Mimo obrazovku je taková posmutnělá. Nejradši bych ji obejmul a řekl, ať už neblbne,“ přiznává Jakub poprvé veřejně v pořadu Inkognito, který sledujte každý čtvrtek ve 20:15 na Primě nebo zpětně na prima+.

Vztah s Ondřejem ze solidarity

S tím musel Ondřej jen souhlasit. „O její solidárnosti jsme už tady mluvili. Ona to v sobě prostě má,“ pěje ódy na svoji přítelkyni Brzobohatý. Ta na účet svého přítele jen pronesla, že Ondřej se změnil. Dál už toto téma ale nerozvíjela.

Mohlo by vás zajímat: Táňa Kuchařová už není sama. Po rozvodu s Brzobohatým našla štěstí po boku nového muže


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.