Celebrity

3. listopadu 2022 10:45

Eliška Reiglová

Táňa Kuchařová už není sama. Po rozvodu s Brzobohatým našla štěstí po boku nového muže

Rozvod Taťány Kuchařové (34) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) proběhl za poměrně dramatických okolností a hudebník si jen krátce po odloučení začal s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Ani nepříjemný průběh rozchodu ale Miss World 2006 nepřiměl k tomu, aby nad muži zlomila hůl. Nyní potvrdila, že je znovu šťastná po boku nového muže.

Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý tvořili po dlouhá léta spokojený manželský pár a jejich rozchod a následný rozvod přišel jako rána z čistého nebe. Krásná modelka se netajila tím, že jí byly okolnosti této události krajně nepříjemné a že jí muž, s nímž chtěla založit rodinu a strávit zbytek života, zlomil srdce.

„Já jsem měla dvě možnosti, buď se úplně složit, což možná byl i záměr, nebo prostě jít dál,“ řekla krátce po rozvodu magazínu ShowTime. Potvrdila pak také, že s exmanželem už není v kontaktu nejen proto, že nechce, ale také proto, že to zkrátka nejde.

Ženy Ondřeje Gregor Brzobohatého

Jen krátce poté, co se rozšířila informace o rozchodu páru, který spolu strávil ve vztahu osm let, z toho pět v manželství, byl Ondřej Gregor Brzobohatý na veřejnosti spatřen s jinou ženou. Nebylo ale potvrzeno, že by s tajemnou tanečnicí měl poměr intimního charakteru. Hlubší vztah navázal až s někým jiným.

Nějaký čas hudebník svůj nový vztah tajil, ale v červnu letošního roku se už poprvé oficiálně ukázal po boku sličné moderátorky Daniely Písařovicové. Jeho exmanželka byla od rozvodu sama a hojila bolestivé rány, nyní je ale znovu šťastně zadaná.

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý prodali luxusní byt

Nová tajemná známost

Miss World 2006 si své soukromí vždy poměrně chránila a tak není divu, že nechce mnoho informací prozrazovat ani po prvním porozvodovém vztahu. Ten je navíc patrně čerstvý. „Sama nejsem, ale nechci o tom více mluvit,“ řekla deníku Blesk s tím, že až nadejde správný čas, svěří se podrobněji.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.