Jakub Prachař se svěřil sexpertce. Prozradil, co s ním dělá sací reflex

Inkognito (11) - Jakubův sací reflex

V oblíbené zábavné show bude pro všechny zúčastněné nejzajímavějším hostem sexpertka. V její profesi najdou zalíbení Ondřej Brzobohatý s Jakubem Prachařem. Diváci se od nich dozví pikantní věci z jejich intimního života.

Ve studiu zábavného pořadu Inkognito se budou tentokrát dít opravdu velké věci. Jedním z hostů bude totiž sexpertka, která na ukázku donese i několik předmětů, jenž mají zlepšit sexuální život. Na základě toho se mezi hádajícími rozvine opravdu velmi výživná debata.

„Já se prostě neumím chovat jak podtlaková pumpa, která kmitá tisíckrát za vteřinu, prostě neumím,“ postěžuje si Jakub Prachař (39).

Jakub by měl zlepšit sací reflex

Na to mu sexpertka Veronika doporučí, aby zlepšil svůj sací reflex. „Ten mám výborný, ale tisíckrát za vteřinu? Mně to tady na tvářích ztvrdne po dvaceti vteřinách,“ přizná Prachař a rozpláče smíchy půlku hlediště zábavného pořadu v Inkognito, který můžete sledovat ve čtvrtek ve 21:35. Doma prý pak chodí s našpulenou ztuhlou pusou.

Odbornice na postelové hrátky si s sebou do studia mimo jiné vzala i klec na penis, která vzbudí obzvlášť zajímavé reakce. Jako VIP host se představí módní stylista Filip Vaněk.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.