Celebrity

22. května 2023 07:09

Josef Šťastna

Ondřej Brzobohatý vysvětlil, proč se převléká za ženu. Dohnala ho k tomu Kuchařová

Modelka Taťána Kuchařová (35) a Ondřej Brzobohatý (40) jsou rozvedeni už více než rok, stále ale není uzavřen církevní rozvod. V žalobě Kuchařová uvedla o svém bývalém manželovi řadu velmi intimních věcí. Mimo jiné přišla s tvrzením, že Brzobohatý se rád převléká za ženu a má to vliv na jeho sexualitu. Herec a hudebník se rozhodl, že bude reagovat a vše vysvětlí.

Ondřej Brzobohatý prožívá náročné dny, protože se intenzivně řeší církevní žaloba, kterou podala Taťána Kuchařová. Umělec se rozhodl, že je potřeba očistit své jméno, proto promluvil pro Blesk. Ještě dříve na svém Instagramu Brzobohatý napsal, že kvůli pomstychtivosti své exmanželky prostě nějak reagovat musel.

Přečtěte si také: Kuchařová s Brzobohatým jsou pro církev stále manželé. Nevěra k rozvodu nestačí

„Mnoho z vás, včetně mě, už doufalo, že nekonečná telenovela Kuchařová vs. Brzobohatý je u konce, ale ke škodě nás všech není, za což se vám předem omlouvám. Je mi velmi trapně z toho, že zhrzenost a z ní pramenící pomstychtivost mé bývalé ženy, Taťány Kuchařové, došla až do tohoto bodu, kdy Taťána poskytla Blesku kompletní znění církevní žaloby, jejíž obsah měl původně zůstat za zavřenými dveřmi Metropolitního církevního soudu. Nicméně vzhledem k tomu, že je plný lží a skandálních obvinění, rozhodla se jej Taťána podstrčit právě bulvárním médiím včetně rádoby kompromitujících fotografií, aby tak pošpinila mé jméno. Deník Blesk mě s obsahem této žaloby konfrontoval a já se rozhodl, že už nemůžu dál mlčet. Obvinění jsou totiž natolik závažná, že se proti nim už musím bránit,“ napsal syn herecké legendy Radka Brzobohatého na svůj Instagram o víkendu. Věděl, že už v pondělí ráno vyjde v Blesku velký rozhovor, ve kterém herec vysvětlil, proč se převléká do ženských kostýmů.

Brzobohatý je přesvědčen, že celou církevní žalobu do Blesku předala Kuchařová. Hned v první části rozhovoru se redaktora zeptal, zda mu může sdělit, od koho kompletní dokument redakce získala.

„Taťána celou dobu mluví o tom, že jí jde o anulaci církevního sňatku. Tomu rozumím. Proč ale posílá plné znění církevní žaloby do Blesku? Urychlí to snad nějak celý proces rozhodování soudu? Nebo jen chce docílit toho, aby se o mně psalo v negativním světle? Já bohužel celou tuto záležitost čtu jen jako pomstu vůči tomu, že jsem si od ní vůbec dovolil odejít. Vlastně mi to koneckonců už tehdy naznačila, když jsem jí před dvěma lety v srpnu položil rozvodové papíry na stůl,“ uvedl Brzobohatý pro Blesk a rozvedl, o co podle něj jeho exmanželce jde.

„Do slova a do písmene si tuhle její větu pamatuju – jestli se se mnou rozvedeš, tak tě zničím, Ondřeji! Vůbec mě nenapadlo, jak a skrze co by toho vůbec mohla být schopná. Teď to vidím. Jen tomu vůbec nerozumím. Rozvádět se nejprve nechce a hledá všemožné způsoby, jak rozvodu zabránit, a potom všude vypráví, jak je šťastná, že se konečně rozvedla a opustila toho patologického lháře a toxického narcise. Ale hlavně, proč když je někdo konečně šťastný a spokojený, jak tvrdí, má potřebu dál ubližovat a veřejně pranýřovat? A navíc člověka, kterému slíbila před oltářem lásku, úctu a respekt. Je mi opravdu fyzicky zle z toho, že to zašlo až takhle daleko a že tu spolu kvůli tomu teď sedíme,“ dodal umělec otevřeně.

Brzobohatý vysvětlil, proč se převléká do ženských šatů

V církevní žalobě mimo jiné stojí, že Brzobohatý se rád převléká za ženu, což má vliv na jeho sexualitu. Umělec v rozhovoru tvrdí, že Kuchařová jeho zálibu znala a některých večírků, kdy byl převlečený za ženu, se i účastnila. Odmítl ale, že by měl nejasno kolem sexuální orientace.

„O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,“ má jasno Brzobohatý a uvedl, že zálibu v převlékání v něm podnítilo asi to, že vyrůstal v umělecké rodině.

Kdo je Drag Queen

Většinou jde o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Některé charakteristiky, jako například líčení, bývají přehnané, aby bylo dosaženo komického či dramatického efektu.

„Vyrostl jsem ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci. Dokonce to se mnou Taťána i občas sdílela. Organizovali jsme společně kostýmové večírky, kdy jsem byl třeba za krále Ludvíka XV. a ona za Madame de Pompadour, při narozeninových oslavách jsem byl převlečený za Al Capona a ona za prostitutku, při halloweenském mejdanu jsme oba byli v kostýmech mrtvých řádových sester. Je pravda, že právě Drag Queen byla ale pro Taťánu často trnem v oku,“ vysvětlil redaktorům deníku Blesk Brzobohatý s tím, že jeho exmanželka měla obavy, aby jeho nadšení pro ženské kostýmy nebylo v Česku chápáno s despektem a nakonec nemělo vliv i na kariéru obou tehdejších manželů. Brzobohatý se v rozhovoru podivil nad tím, že to, co Taťána chtěla držet pod pokličkou, nyní sama poslala do novin.

Brzobohatý a Kuchařová prožili bouřlivý rozchod:

Podle Brzobohatého byly dny, kdy Kuchařová neměla žádný problém s tím, že Ondřej vyrazil na večírek převlečený za ženu. „V tomto duchu jsme zorganizovali mnoho večírků, dokonce i v New Yorku rok po našem sňatku, což byl zrovna Taťánin nápad. Byli jsme všichni převlečeni do dragu a ona se rozhodně netvářila, že by s tím měla problém,“ popsal herec s tím, pár podobných mejdanů proběhlo i v Praze.

Jako Drag Queen si nechávám říkat Tiffany Richbitch.

V další pasáži velkého rozhovoru pro Blesk se redaktor umělce zeptal na jeho sexualitu. Brzobohatý uvedl, že má za sebou odborné vyšetření, které potvrdilo, že není homosexuál. Podle něj ale byla jeho tehdejší žena vlastně zklamaná. Prý chtěla, aby se Brzobohatý šel léčit. „Vlastně si Taťána hlavně přála, abych se na těch terapiích dozvěděl, že jsem nemocný a musím se začít léčit,“ dodal pro Blesk umělec a rázně odmítl otázku na to, zda převlečený za ženu požadoval po Kuchařové nějaké sexuální praktiky, do kterých by ji musel nutit, jak stojí v žalobě. Nic takového se podle umělce nedělo a je prý k smíchu i k pláči, že se vůbec musí takovým nesmyslům vyjadřovat.

Pro odlehčení tématu Ondřej Brzobohatý zveřejnil i svou Drag Queen přezdívku. „Jako Drag Queen si nechávám říkat Tiffany Richbitch. Křestní jméno je inspirováno mým milovaným filmem s Audrey Hepburnovou Snídaně u Tiffanyho. A Richbitch je vtipným odkazem na mé příjmení. Celé je to nadsázka.“

Kuchařová vydala prohlášení

V pondělí dopoledne na rozhovor v Blesku reagovala Taťána Kuchařová. Tvrdí, že bulváru žádné dokumenty nepředala.

„Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,“ uvedla Kuchařová na svém Instagramu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.