Celebrity

22. května 2023 11:30

Marie Makovská

Jako drag queen mi říkají Tiffany Richbitch. Není to ale coming out, říká Brzobohatý

Taťána Kuchařová (35) a Ondřej Brzobohatý (40) stále řeší církevní rozvod, který není uzavřen. Modelka podala žalobu plnou intimních informací o svém exmanželovi a podrobnosti jsou nyní veřejně známé. Mimo jiné například zpochybnila jeho sexualitu a prozradila, že se umělec dlouhodobě převléká za ženu. Jak na to reagoval muzikant?

V rozsáhlém rozhovoru pro deník Blesk se Ondřej Brzobohatý svěřil, že už to nevydržel a musel reagovat. Deník Blesk totiž obdržel celé znění církevní žaloby a hudebník je přesvědčen, že ho mohla zveřejnit jedině Kuchařová. Kromě anulace církevního sňatku se jeho exmanželka podle něj snaží docílit i toho, že bude všemi vnímán jako sexuální deviant.

Jmenuji se Tiffany Richbitch

To, že se rád převléká za ženu, umělec potvrdil. Na dotaz redaktora, zda se mu při zveřejnění informací o jeho druhém já aspoň trochu ulevilo, ovšem uvedl, že rozhodně nejde o potvrzení jakékoli jiné než heterosexuální orientace. „Já to neberu jako coming out, jestli jste tohle měl na mysli, když se tu musím obhajovat za to, že jsem pořád ten samý Ondřej jako dřív,“ řekl.

Přečtěte si také: Kuchařová s Brzobohatým jsou pro církev stále manželé. Nevěra k rozvodu nestačí

Jak dále uvedl, má za sebou odborné vyšetření, které potvrdilo, že není homosexuál. Na vyšetření ho poslala Taťána Kuchařová ještě v době jejich vztahu a podle Brzobohatého byla výsledkem zklamaná. „Taťána si vlastně hlavně přála, abych se na těch terapiích dozvěděl, že jsem nemocný a musím se začít léčit,“ dodal pro Blesk umělec a rázně odmítl otázku, zda převlečený za ženu požadoval po Kuchařové nějaké sexuální praktiky, do kterých by ji musel nutit, jak stojí v žalobě. Nic takového se podle umělce nedělo a je prý k smíchu i pláči, že se vůbec musí k takovým nesmyslům vyjadřovat.

Kdo je Drag Queen

Většinou jde o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Některé charakteristiky, jako například líčení, bývají přehnané, aby bylo dosaženo komického či dramatického efektu.

Pro odlehčení redaktorovi zaslal několik snímků v převleku a prozradil také svou uměleckou přezdívku. „Jako Drag Queen si nechávám říkat Tiffany Richbitch. Křestní je inspirováno mým milovaným filmem s Audrey Hepburn Snídaně u Tiffanyho. A Richbitch je vtipným odkazem na mé příjmení. Celé je to nadsázka,“ popsal Brzobohatý a dodal, že rozhodně neplánuje začít vystupovat v kabaretu.

„Vyrostl jsem ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci,“ vysvětlil.

Věřím ve zdravý rozum

Kdyby Ondřej Brzobohatý nemusel reagovat na zveřejněnou žalobu, nejspíš by o svém koníčku, který s ním podle jeho slov v době jejich manželství sdílela i Kuchařová, veřejně nikdy nepromluvil. „Celou tu dobu po našem rozvodu se ze všech stran doslýchám, jak Taťána tenhle příběh o impotentním transvestitním deviantovi vypráví, kudy chodí. Není už po Praze mnoho vizážistek, stylistek, návrhářek, bulvárních novinářek a mnoho dalších profesí, se kterými Taťána přišla za tu dobu do styku, které by její verzi neznaly. Mával jsem nad tím rukou, ať si říká, co chce, protože jak víme, vyvracet pomluvu znamená dělat ji ještě horší. I proto nejsem schopen vůbec odhadnout, nakolik se jí tenhle krok podaří a jak moc mě to ve skutečnosti v očích veřejnosti může pošpinit a třeba mi i profesně ublížit. Stále věřím ve zdravý rozum,“ svěřil se Brzobohatý, za kterého se postupně opravdu staví mnoho lidí včetně celebrit.

Podporu mu vyjádřili třeba Eva Burešová, Dara Rolins, Libor Bouček nebo Patricie Pagáčová. Naopak u posledního příspěvku Taťány Kuchařové na Instagramu se kupí komentáře plné odsouzení. Dle všeho je však modelka zatím vehementně maže.

Jaký kdy Ondřej Brzobohatý dostal nejlepší dárek?

Kuchařová vydala prohlášení

"Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat," uvedla Kuchařová na svém Instagramu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.