Velké přiznání. Ondřej Brzobohatý tvrdí, že se narodil jako Andrejka

Inkognito (8) – Ondřej se narodil jako Andrejka

Ondřej Brzobohatý (40) učinil v oblíbené zábavné show šokující přiznání. Podle něj se narodil jako Andrejka, protože si ale jeho otec Radoslav Brzobohatý (†79) přál mít syna, podstoupil operaci. Jakub Prachař (39) navázal podobně šokující historkou. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

V zábavném pořadu dojde k velkému přiznání. Ondřej Brzobohatý (40) se nechá slyšet, že prošel operací, při které mu lékaři změnili pohlaví. Údajně se narodil jako Andrejka, tatínek si ale přál syna. „Nakonec jsem takhle šťastná,“ zakončil svůj životní příběh Ondřej Brzobohatý a rozesmál celé studio.

Pokažená operace Jakuba Prachaře

Se svou zkušeností se připojil i Jakub Prachař (39), který přiznal, že jeho operace se nezdařila. „Nechal jsem si to vrátit zpátky, protože to vypadalo tragicky. Vůbec jsem se na to nechtěl dívat,“ přiznal herec. „Vrátili mi zpátky to původní, ale ušili mi to o půl metru větší,“ pochlubil se Prachař a dodal, že doktorovi se líbila jeho máma, a tak mu chtěl dopřát. Jenže takové nádobíčko přináší i komplikace. „Když si jdu zaplavat, mám úplně prohnutou páteř,“ postěžoval si Jakub v pořadu Inkognito vysílaném každý čtvrtek ve 21:35 na Primě. Více o potížích s operací Jakuba Prachaře napoví exkluzivní ukázka:

V premiérovém zábavném pořadu Inkognito, jehož princip je prověřen desítkami let a miliony diváků po celém světě, se o skvělou zábavu postarají také hádající Petra Nesvačilová (37), Adéla Gondíková (49) a moderátor Libor Bouček (42). Jako VIP host přijde herec Lukáš Hejlík (43).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.