Celebrity

27. prosince 2022 19:23

Karolína Oehmová

Petra Nesvačilová si odskočila od dcery. Je krásná, voňavá a nespí, rozplývala se

Petra Nesvačilová jako VIP host v pořadu Inkognito

Petra Nesvačilová (36) nedávno porodila dceru Jasmínu Rikku. Mateřské chvíle si moc užívá, ale ráda vyjde mezi lidi. Nyní zavítala jako VIP host do zábavného pořadu a prozradila, kdy se vrátí na televizní obrazovky.

Je to pár týdnů, kdy Petra Nesvačilová porodila krásnou holčičku Jasmínu Rikku. I když si mateřství užívá, nabídku přijít jako VIP host do zábavné show Inkognito a vyzkoušet si tak opačnou roli než obvykle, ráda přijala. „Bylo to velmi dobrodružné a napínavé. Mám pocit, že jsem úplně mimo, jak kdybych přiletěla z vesmíru. Zároveň to bylo skvělý. Když jsem sem přijela, tak na mě přišlo okamžitě spaní, jak jsem mimo ten svůj zápřah, takže cítím, že musím okamžitě odjet, jinak do vteřiny usnu,“ řekla webu Prima Ženy se smíchem herečka.

Do zábavné show se vrací

Prostředí zábavné show ale neopouští na dlouho. Prozradila, že v únoru se mezi své kolegy panelisty opět vrátí. „Už jsme se na tom domluvili a musím říct, že se těším. Tady je to natáčení hodně živý, vtipný a přátelský, takže z toho nemám takové obavy, jako kdybych točila film nebo hrála v divadle,“ prozradila novopečená maminka Nesvačilová.

Roli matky si naplno užívá

V době natáčení silvestrovského dílu, kde Petra účinkovala jako VIP host, byly její dceři teprve tři týdny. I když ji opustila jen na chvíli, hned se jí stýskalo. „Chtělo se mi brečet. Musela jsem odstříkat mléko a už musím rychle zase jet zpátky,“ řekla Petra, která si roli matky moc užívá. „Já jsem úplně zamilovaná. Je to strašně hezký, je krásná, vtipná, voňavá, nejlepší na světě, má hodně hlad a taky ráda občas nespí. Ale je skvělá,“ rozplývala se herečka Petra Nesvačilová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.