Celebrity

19. prosince 2022 16:20

Karolína Oehmová

Petra Nesvačilová oslaví první Vánoce s dcerou. Bojí se, že zdědí její úchylku

Petra Nesvačilová bude mít první Vánoce s dcerou

Petra Nesvačilová (36) se připravuje na první Vánoce s dcerou Jasmínkou. Jak řeší nakupování dárků a nebojí se, že její úchylka spojená s ozdobami bude dědičná? Herečka už raději zvažuje razantní opatření.

Herečka Petra Nesvačilová nedávno porodila holčičku Jasmínu Rikku a čekají je první společné Vánoce. Výzdobu oblíbená panelistka ze zábavné show Inkognito řešila s předstihem online. „Kolem třetí či čtvrté hodiny ráno, když se vzbudím a mám volníčko, objednávám strašně ráda. To mě udržuje při životě. Takže jsem teď objednala hrozně ozdob na strom. Těším se na svátky moc,“ přiznala herečka pro web Prima Ženy.

Dárky herečka nakupuje v předstihu

Už v minulosti se Petra Nesvačilová svěřila, že nakupuje dárky s předstihem. Letos tomu nebylo jinak, a to hlavně kvůli miminku. „Já mám dárky už od září. Tím, že jsem věděla, že budu v říjnu rodit, už mám všechno hotové, protože jsem si řekla, že potom asi už nikdy nic nekoupím,“ prozradila prozíravá herečka se smíchem.

Na Vánocích má nejradši bramborový salát od maminky a doufá, že ho sama nikdy nebude muset připravovat. Další věc, která ji během svátků nenechá klidnou, jsou vánoční ozdoby. Když byla malá, jednu dokonce snědla. „Je pravda, že vždy když vidím vánoční ozdobu, mám na ni chuť,“ přiznala Petra přetrvávající choutky s tím, že doufá, že nejsou dědičné. „Pak už je samozřejmě nebudeme mít. Toto je první a poslední rok s ozdobami,“ svěřila se s humorem Petra Nesvačilová s plány do budoucích let.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.