Celebrity

4. dubna 2023 20:00

Marie Makovská

Veronika Hejlíková řekla, jak s manželem řeší oblékání. Lukáš Hejlík si nechá poradit

Lukáš Hejlík na Valentýn pracuje, manželku neošidí

Bývalá modelka Veronika Hejlíková se ráda pěkně oblékne, ale důležitý je pro ni i komfort. Co říká na styl svého manžela, známého herce a autora Gastromapy Lukáše Hejlíka?

Veronika Hejlíková (40), kterou zná svět módy spíš jako Veroniku Fašinovou, už modeling pověsila na hřebík. Žije spokojeně s hercem Lukášem Hejlíkem (43) a jejich synem Vojtou. Hodně cestují a mimo Prahu tráví čas také na farmě kousek od Brna, kde chovají ovce a pěstují vlastní ovoce a zeleninu. Nyní jsme ale Veroniku zastihli na módní tiskové konferenci JUSTLOVE v kašmírovém svetru a pobavili jsme se o jejím šatníku.

I slavný stylista Filip Vaněk si kašmír velmi pochvaluje, přestože například v Česku o něj ještě není takový zájem jako v některých jiných zemích. „Muži většinou víc tíhnou k příjemnějším materiálům. Ženy si koupí i něco, co je trendy nebo je to pro ně zajímavé a jsou ochotné snést, že to třeba kouše nebo že jsou v tom umělé materiály. Jde jim o to, jak to vypadá. Zatímco muž chce to pohodlnější,“ popsal stylista.

Nechám se kousat

Jak to má Veronika Hejlíková? „Já se musím přiznat, že to mám přesně tak, jak říkal Filip. Mám doma několik mohérových kousavých svetrů, ale zároveň mám i tyto dražší kašmírové svetry. Zrovna nedávno jsem měla takový jeden na sobě a přišel ke mně syn, opřel se o mně a říkal mi: ‚Ty jsi taková krásně hebká‘, takže ano, nechám se kousat, ale zároveň mám ráda komfort,“ popsala bývalá modelka pro web Prima Ženy.

Z hlediska barev šatník Veroniky Hejlíkové tak pestrý není, dalo by se říct, že spíš tíhne k minimalismu. „Je tam trend béžová, bílá, hnědá, černá, úplně neexperimentuji s barvami. Ale co se týká počtu věcí, tak tam už je to možná trochu horší, i když se snažím postupně třídit a dávat věci, které už nebudu nosit, na charitativní účely. Snažím se nehromadit, ale letos je ta zima nějaká dlouhá, a i když už jsem spoustu svetrů vytřídila, tak zrovna koukám, jestli si nějaký nepořídit. Ale myslím, že to vydržím,“ dodala s úsměvem.

Výměna názorů s manželem

Jsou ženy, které se seznámí s partnerem a kompletně mu obmění šatník. Veronika a Lukáš Hejlíkovi tento problém ale nikdy neřešili. „Můj manžel je ten typ, který si rád nechá poradit. Takže já mu ráda nechávám volnou ruku, ale pak když si je třeba v něčem nejistý, tak mu poradím. Ale že bych mu nějak vyloženě říkala ‚tohle vyhoď, jdeme nakupovat nové věci‘, tak to nepotřebuje,“ vysvětlila Veronika.

„Já to mám stejně, taky si od něj ráda nechám poradit. Protože já se chci samozřejmě líbit jak sama sobě, tak hlavně i jemu. Takže to máme vzájemné a dokážeme si říct názor,“ dodala.

Přečtěte si také: Módní alarm z Českých lvů. Perfektní Decastelo a zpěvačka Irglová stále nemá ráda boty

Jako modelka si ovšem často musela obléknout něco, po čem by sama v životě nesáhla. „Když jsem se ještě živila modelingem, tak jsem na sebe často dostala věci, které se mi osobně nelíbily a nenosila bych je. Ale byla to práce, byla jsem tam od toho, abych je odprezentovala, takže tam to bylo v pořádku,“ popsala. „A jinak myslím, že jsou u nás dobří stylisté nebo aspoň já pracuji s těmi, se kterými se na stylingu dokážu domluvit a kteří mě už třeba znají a vědí, že nemám ráda krátké věci, nemám ráda sukně, jsem spíš kalhotový typ a podobně. Myslím, že u nás máme kvalitní stylisty a komunikace s nimi je fakt skvělá,“ dodala Veronika Hejlíková.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.