Celebrity

27. prosince 2022 15:15

Eliška Reiglová

Stylista Filip Vaněk řekl, proč nechce oblékat Lucii Bílou: Chtělo by to ubrat

Stylista Filip Vaněk (45) obléká celou řadu slavných osobností, včetně moderátora Leoše Mareše (46). Oblékal také Moniku Babišovou (48) před jejím setkáním s bývalým americkým prezidentem a první dámou. Koho ale oblékat odmítá je zpěvačka Lucie Bílá (56), vůči jejímu stylu má velké výhrady a myslí si, že spolupráce s ní by nebyla jednoduchá.

Lucie Bílá a Filip Vaněk patří mezi nejznámější jména ve svém oboru. Ona je výborná zpěvačka a on fantastický stylista se záviděníhodnou klientelou. Přesto tato dvě jména lidé nikdy neuvidí vedle sebe. Podle Vaňka je nemožné, aby s oblíbenou pěvkyní spolupracoval, protože by ho neposlouchala.

Bude si valit svoji

Filip Vaněk je poměrně přísný stylista a jen tak něco neodpouští. Při pohledu na jím oblékané slavné osobnosti je ale jasné, že svou práci odvádí až nadmíru dobře. Myslí si, že s Lucií Bílou by takovou možnost neměl a naopak by se s ní nejspíš ještě dohadoval.

„Vyhnul jsem se spolupráci s Lucií Bílou. S tou se nesejdeme v názoru. To už poznám. Ona si bude valit tu svoji a pro mě to není dobře. Já nechci někoho pro peníze oblékat a ve finále mu nepomoct, protože si prosazuje svoji,“ řekl Filip Vaněk v rozhovoru pro portál Super.cz.

Vaněk přitom dobře ví, co by se zpěvačkou dělal, kdyby se mu dostala pod ruce. „Hodně bych její styl zjednodušil a hodně bych ubral na líčení i účesech. Zkrátil bych jí vlasy. To velmi omlazuje a bude vypadat daleko víc svěží. Když se od určitého věku oblékáš jednodušeji, omlazuje to. A Lucka je v tom momentu, kdy by to chtělo ubrat,“ řekl bez skrupulí.

Módní stylista Filip Vaněk v Show Jana Krause:

Kontroverze

V minulosti dokázal Filip Vaněk naštvat valnou část národa poté, co v rozhovoru pro DTVT řekl, že Češi v sobě smysl pro módu zkrátka nemají a že být zaměstnavatel, tak rozhodně nezaměstná ošklivého člověka.

„Tlustej, ošklivej člověk s mastnou pletí je nedisciplinovanej, když se nedokáže zatnout a neváží si své tělesné schránky natolik, aby o ni pečoval, tak to taky vypovídá o jeho nastavení mysli. Jsou tam proto další negativa, která by se později projevila,“ řekl tehdy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.