Módní alarm z Českých lvů: Perfektní Decastelo a zpěvačka Irglová stále nemá ráda boty

Vyhlašování cen pro filmové tvůrce a herce je každým rokem také velkou společenskou událostí, na kterou se některé celebrity chystají dlouho dopředu. Kdo letos zářil? Módní alarm z Českého lva připravila návrhářka Anna Tejklová.

Markéta Irglová zřejmě nenávidí boty

Zpěvačku Markétu Irglovou si pamatuji především v souvislosti s extrémně neestetickými prstovými botami do vody, které před lety oblékla na Oscary přímo na červený koberec.

Šaty, které na České lvy oblékla, jsou obrovský mix všeho možného: krajka, flitry, průhlednost, nápadná vázanka, podivná délka. Střih usedlý, ale materiál naopak odvážný. Obléci si k nim dobové a divoce vzorované boty tohoto typu je celkem vražda. Když si ale k šatům představím například lesklé černé otevřené boty na vysokém podpatku s barevně a materiálově sladěným hladkým psaníčkem a vyčesanými vlasy, mohl by to i být hezký model.

Podívejte na módu z dob minulých:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak si Denisa Nesvačilová vedla Petra Kolečka

Malé detaily můžou dojem zničit i povznést

Zde máme hezkou ukázku toho, jak malé detaily úplně změní (a případně zkazí) vyznění celého oblečení. Irena Hradecká má krásnou saténovou a velmi moderní společenskou sukni v elegantní pudrově růžové barvě. Kdyby k ní zvolila černý korzetový top bez ramínek, bude celek působit skvěle a stylově. Bohužel špagetová ramínka ze svršku udělala sportovní nátělník, případně evokuje spodní košilku.

Otevřené sandálky na podpatku by zde také působily lépe než zavřené lodičky. Chválím hezké naušnice, make up a sčesané vlasy dozadu.

Perfektní Eva Decastelo

Moderátorka a herečka Eva Decastelo naopak předvedla perfektní styl, který byl evidentně inspirovaný Japonskem. Zelená je jednou ze současných nejvíc trendy barev, která zejména brunetám moc sluší.

Saténový zelený top s prodlouženými rukávy vkusně doplňuje zlatý pásek přesně ve stylu, jakým se přepásávají kimona. Dotažený má i účes a líčení, za mě nejlepší model večera. Naprosto originální a vkusné.

Herec Jiří Macháček má svůj styl

Líbí se mi, že herec Jiří Macháček má svůj styl. V pánské kategorii je navíc mnohem těžší takový styl vymyslet a zároveň dodržet dress code a eleganci.

Zde se to povedlo. Jeho žena hezky sladila stříbrné doplňky, které se barevně ideálně hodí k bledě modré barvě jejích šatů.

Martha Issová v pudrově růžové vynikla

Přestože mají tyto šaty celkem sportovně řešená ramínka, celek působí moc hezky. Ženy s výraznými rysy mají tendenci v některých materiálech vypadat tvrdě, a proto jim velmi sluší materiály, jako je právě krajka a něžná růžová barva, která zjemňuje. Povedlo se zde i decentní líčení a sladěné doplňky.

Krajkové šaty zvolila i Jana Plodková

Další ženou, která zvolila krajku, je herečka Jana Plodková. Šaty mají hezky a zajímavě řešený dekolt a překvapivě široké dlouhé rukávy. Pro blondýnky je bílá barva často nebezpečná, protože v ní můžou působit v nesprávném odstínu bledě. Herečka je ale opálená, takže jí barva neublížila. Zlaté doplňky v podobě otevřených sandálků na podpatku a hladkého psaníčka jsou ideální.

Červená krajka nikdy nezklame

Jedny z nejhezčích šatů dle mého názoru vynesla DJ Lucca. Mají krásný střih, dělají dobrou postavu a odhalené jsou tak akorát. Jedině bych zde volila jiné psaníčko: jednobarevné a hladké.

Ke strukturovaným materiálům, jako je právě květovaná krajka, se hodí doplňky bez vzoru, aby se vzájemně netloukly. Povedený je make up, vlasy i boty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.