Celebrity

6. března 2023 13:30

Josef Šťastna

Detaily ohledně Kolečkova zranění: Rozruch byl i na balkoně, sousedé přivolali policii

Půlnoční zpověď (1) - U terapeutky

Vztah herečky Denisy Nesvačilové (31) a scenáristy Petra Kolečka (38) rozhodně není nudný. Petr Kolečko dokonce uvedl, že ho herečka omylem pořezala. Co přesně se v domácnosti stalo? Sousedi slavného páru tvrdí, že rozruch byl i na balkoně.

Denisa NesvačilováPetr Kolečko se dosud nechtěli vyjadřovat k tomu, zda spolu opravdu tvoří pár a plánují společnou budoucnost. Na vyhlašování filmových cen Český lev ale dorazili společně a zdálo se, že definitivně skončilo období milostného trojúhelníku, v němž třetí vrchol propletence tvořila modelka Aneta Vignerová, se kterou má kolečko syna Jiřího.

Čtěte také: Nesvačilová řekla, co ji okouzlilo na Pálavě

Je ale otázkou, jak vztah bude pokračovat. Nejnovější zprávy naznačují, že Nesvačilová je velmi emotivní ženou, což může vyvolávat i napínavé situace.

Denisa Nesvačilová pořezala Kolečka omylem

Petr Kolečko se celý týden nechtěl vyjadřovat k tomu, proč má zavázanou ruku. O víkendu ale popsal, že mu zranění způsobila jeho partnerka. Ta Petra Kolečka pořezala omylem, protože se jí připletl do cesty ve chvíli, kdy vyprazdňovala myčku.

Čtěte také: 6 zajímavostí, které asi nevíte o myčce nádobí

„Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ sdělil deníku Blesk muž, který je proslulý výbornými scénáři a skvělým vypravěčským talentem, který ukázal například v seriálu TV Prima Pálava.

Redakce Prima Ženy se pokusila Nesvačilovou kontaktovat, ta ale na telefonát nereagovala. Není tak jisté, jaký druh nože měla v ruce a co přesně se stalo. K incidentu se už nechce vyjadřovat ani Kolečko, který uvedl, že ke svému zranění už řekl vše, co chtěl.

Deník Blesk ale popsal, že v domácnosti slavné dvojice muselo být osudový večer hodně rušno, protože Nesvačilová vyplašila i sousedy, kteří raději nechali přivolat policejní hlídku. Podle média emotivní herečka svůj výstup neomezila pouze na kuchyň, ale hádku na okamžik přenesla i na balkon. To byl zřejmě moment, kdy si sousedé řekli, že nejlepší bude zavolat policejní hlídku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.