Celebrity

6. března 2023 13:30

Josef Šťastna

Detaily ohledně Kolečkova zranění: Rozruch byl i na balkoně, sousedé přivolali policii

Půlnoční zpověď (1) - U terapeutky

Vztah herečky Denisy Nesvačilové (31) a scenáristy Petra Kolečka (38) rozhodně není nudný. Petr Kolečko dokonce uvedl, že ho herečka omylem pořezala. Co přesně se v domácnosti stalo? Sousedi slavného páru tvrdí, že rozruch byl i na balkoně.

Denisa NesvačilováPetr Kolečko se dosud nechtěli vyjadřovat k tomu, zda spolu opravdu tvoří pár a plánují společnou budoucnost. Na vyhlašování filmových cen Český lev ale dorazili společně a zdálo se, že definitivně skončilo období milostného trojúhelníku, v němž třetí vrchol propletence tvořila modelka Aneta Vignerová, se kterou má kolečko syna Jiřího.

Čtěte také: Nesvačilová řekla, co ji okouzlilo na Pálavě

Je ale otázkou, jak vztah bude pokračovat. Nejnovější zprávy naznačují, že Nesvačilová je velmi emotivní ženou, což může vyvolávat i napínavé situace.

Denisa Nesvačilová pořezala Kolečka omylem

Petr Kolečko se celý týden nechtěl vyjadřovat k tomu, proč má zavázanou ruku. O víkendu ale popsal, že mu zranění způsobila jeho partnerka. Ta Petra Kolečka pořezala omylem, protože se jí připletl do cesty ve chvíli, kdy vyprazdňovala myčku.

Čtěte také: 6 zajímavostí, které asi nevíte o myčce nádobí

„Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ sdělil deníku Blesk muž, který je proslulý výbornými scénáři a skvělým vypravěčským talentem, který ukázal například v seriálu TV Prima Pálava.

Redakce Prima Ženy se pokusila Nesvačilovou kontaktovat, ta ale na telefonát nereagovala. Není tak jisté, jaký druh nože měla v ruce a co přesně se stalo. K incidentu se už nechce vyjadřovat ani Kolečko, který uvedl, že ke svému zranění už řekl vše, co chtěl.

Deník Blesk ale popsal, že v domácnosti slavné dvojice muselo být osudový večer hodně rušno, protože Nesvačilová vyplašila i sousedy, kteří raději nechali přivolat policejní hlídku. Podle média emotivní herečka svůj výstup neomezila pouze na kuchyň, ale hádku na okamžik přenesla i na balkon. To byl zřejmě moment, kdy si sousedé řekli, že nejlepší bude zavolat policejní hlídku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.