Celebrity

6. března 2023 09:58

Milan Rozšafný

Krev a stehy v ruce. Denisa Nesvačilová nešťastně pořezala Petra Kolečka

Ostře sledovaný pár českého showbyznysu na veřejnosti září štěstím. Jak to ale mají Petr Kolečko (38) s Denisou Nesvačilovou (31) doma, když se fotografové nedívají? O napínavé okamžiky nebude zřejmě nouze, herečka svého miláčka nedávno omylem pořezala.

Scenárista Petr Kolečko na sobotním předávání Českých lvů udělal velký krok, když se po jeho boku po celý večer vyskytovala herečka Denisa Nesvačilová. Pár se sice snažil vtipkovat o tom, že jsou jenom kamarádi, všem ale bylo jasné, jak velmi diskutovaný milostný trojúhelník, z něhož nakonec coby poražená odešla Kolečkova dlouhodobá partnerka Aneta Vignerová, dopadl.

Zamilovaná dvojice ovšem na sebe neupozorňovala jen svou přítomností a hereččiným odvážným výstřihem, ale také záhadným zraněním na režisérově ruce. Původ zranění vyvolával otázky, nakonec Kolečko řekl, co přesně se stalo.

Denisa Nesvačilová v seriálu Půlnoční zpověď:

Kolečko totiž v rozhovoru pro Blesk přiznal, že mu nepěkné zranění způsobila právě nová partnerka. Hvězda seriálů Dobré zprávy či Pálava se totiž při jedné jejich výměně názorů nechtěně rozohnila trochu více, než je zdrávo. „Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndavala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ snažil se vysvětlit Kolečko.

Nikdy se nehádejte v kuchyni. Kriminalista řekl, proč to není dobrý nápad

Kolečko také dodal, že k ráně přišel bez cizího zavinění. Incident však musel vysvětlovat nejen novinářům, ale také policii, kterou na místo přivolali sousedé, kteří hádku nejspíš slyšeli.

Čtěte také: Návrhářka zhodnotila módu z Českého lva

Nejednalo se navíc o žádné obyčejné říznutí, ale hlubokou ránu, kvůli níž musel Kolečko dokonce do nemocnice na šití. „Mám pořezanou ruku, ale vše se hojí, jak má, víc k tomu říkat nebudu,“ uvedl známý filmový tvůrce a dodal, že to je naposledy, co se k této události vyjádřil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.