Módní alarm z Českého plesu: Polonahé tělo už nešokuje. Dámy na to ale jdou jinak

Jedním z vrcholů plesové sezony je účast na Českém plese. Některé dámy se rozhodly, že na akci vyrazí s odhalenou kůží. To ale není vždy dobrý nápad, na plesy se takové modely nehodí. Módní alarm z Českého plesu připravila návrhářka Anna Tejklová.

Hanka Kynychová odvážně až moc

Atraktivní žena, která může být svou udržovanou postavou, obličejem i energií inspirací i uklidněním, že po padesátce se sex-appeal nemusí rozplynout. Proč ale toto? Cvičební úbor pod třpytivou síťkou opticky zkrátil nohy, splácnul prsa a rozšířil pas. Tomu ještě přihrály rukavičky s balónovým volánem, které v této kombinaci rovněž zmohutňují a přidávají nežádoucí objem.

Přitom samy o sobě jsou krásné a kdyby k nim měla Hana Kynychová hladké, splývavé dlouhé šaty, mohla být hvězdou večera. Jako příklad uvádím model nádherné Salmy Hayek, které je 57 a rovněž je oděna v průhledné síťce.

Je to ale krásné a vkusné. Na druhou stranu Salma Hayek by, myslím, nešla takto oblečená na klasický ples.

Gentleman Jan Čenský

Mderátorovi Janu Čenskému chválím jeho klasický oblek s motýlkem, který z módy nikdy nevyjde.

Noblesní vzhled zpěvačky Kalivodové

Minimalistické a asymetrické šaty oblékla na ples operní hvězda Andrea Kalivodová. Ač jsou černé, zpěvačka v nich září. Moc se mi líbí nápad učesat patku do opačné linie, než je vedené šikmo padající ramínko.

Tyto malé detaily jsou pro celkovou harmonii důležité. Nehty jsou sladěny s rtěnkou, decentní šperky a psaníčko hezky doplňují, ale neruší.

Odhalenost tak akorát

Zpěvačce Elis Ochmanové se povedlo odhadnout míru odhalenosti tak akorát. Šaty jsou slušivé a vhodné. Můžou být inspirací pro ženy, které mají postavu přesýpacích hodin, jakou má právě Elis.

Je zde chytře řešena i krajka, která jde ve středové části do špičky a tím pádem zeštíhluje stejně jako černá síťka. Chápu zde i absenci náhrdelníku, výrazný top vyšívaný krajkou už žádné další zdobení nepotřebuje.

Šaty pro modelky

Modelka Iveta Vítová je přesně typ na tento střih šatů. Královsky modrý satén tvoří působivou linii na její vysoké štíhlé postavě a ladí s blond vlasy. Doplňky v krémové barvě... proč ne. Hodily by se zde klidně i stříbrné.

Originální Tereza Pergnerová

U Terezy Pergnerové oceňuji, že má naprosto svůj styl. Možná nesplnila klasický dress code s plesovou róbou, ale je to pořád slavnostní oděv, který je zcela důstojný a navíc zajímavý.

Zaujaly mě sladěné boty a psaníčko, které vypadají, jako by byly vyšívané.

Sdílejte článek
Štítky ples Jan Čenský Hanka Kynychová oděv Andrea Kalivodová Tereza Pergnerová Salma Hayeková Iveta Vítová Anna Tejklová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.