Celebrity

2. března 2022 13:55

Petra Kloidová

Andrea Kalivodová o nemoci i manželství: Muž už se na mě nedívá jako na prvním rande

Show Jana Krause - Andrea Kalivodová posílá Pokorného do...

Operní zpěvačka Andrea Kalivodová o sobě říká, že má vyvinutou silnou intuici. Ta se jí vyplatila v boji proti vážné nemoci. Na lásku čekala dlouho, ale teď má spokojenou rodinu a o dynamice partnerského vztahu mluví otevřeně.

Na silné intuici si operní zpěvačka Andrea Kalivodová zakládá. Když zaslechla, že její kolegyně trpí rakovinou, její vnitřní pocit říkal, že ona ji má také. Pro Andreu to dopadlo dobře, pro její kolegyni bohužel ne. „Ona měla nádor na mozku a zemřela. Já jsem pak byla na magnetické rezonanci, kde mi zjistili nezhoubný nádor na mozku. Byl ale na komplikovaném místě, a kdyby dále rostl, mohlo by to mít fatální následky, ať už na motoriku, koncentraci, stabilitu, nebo postavení těla. Cítila jsem, že něco není v pořádku i proto, že se mi hodně točila hlava. To pozná každý vnímavý a inteligentní člověk,“ vypráví Kalivodová v rozhovoru pro Prima Ženy.

Dynamika s manželem se mění

Andrea se díky pomoci rodičů z nemoci dostala, tehdy po jejím boku nebyl žádný partner. Na osudovou lásku si musela pár let počkat, dnes je manželkou a maminkou dvou synů. „Je to určitě o osudu. Taky je třeba být ve správný čas na správném místě. Věřím, že pokud vyšlete myšlenku, že něco skutečně chcete, tak to k vám přijde,“ přemýšlí operní pěvkyně nahlas a prozrazuje, že vztah s jejím mužem, podnikatelem Radkem Tögelem, má dynamiku, která se postupem času vyvíjí.

„Byl neskutečně pozorný, romantický, na začátku šlo všechno hladce. Ovšem buďme k sobě, všechny ženy, upřímné, potom se ten vztah s partnerem či manželem mění. Když už máte dvě děti, kterým se můj manžel hodně věnuje, stejně jako našemu domu a chodu domácnosti, jsou některé věci jiné. Láska má mnoho podob, takže teď už se na mě muž nedívá stejně zamilovaně jako na prvním rande. Jsou tu ale jiné věci, které mě činí šťastnou,“ připomíná v rozhovoru.

V pořadu Show Jana Krause prozradila, že se díky rodině stala „pevnější“. Téma pevnosti pak moderátora velice zaujalo, neboť pevnost je důležitá nejen v životě, ale i ve zpěvu. „Já se nohama vždycky zapřu, ale ten tón by měl být nejen pevný, ale zároveň také lehký,“ vysvětluje sólistka Národního divadla.

Andrea Kalivodová zpívá o lásce

Operní pěvkyně momentálně vydává nové album. „Je to nádherná písňová tvorba, Janáček, Dvořák, Martinů, s klavírem. A musím říct, že i umělecky se velice povedlo a mělo v zahraničí krásné recenze.“ Operní divu nevykolejí ani Krausovy opatrné pochybnosti o tom, jestli není Janáček na cesty lásky příliš mdlý.

„Ne, to vůbec! Janáček vůbec není mdlý! Znáte životopis Janáčka? Ten psal úžasné opery a má krásnou písňovou tvorbu, to má velké koule!“ brání s velkou vervou uznávaného českého skladatele. „Cédéčko jsem pojmenovala podle první písně Petra Ebena Cestami lásky, a protože nás také láska svléká donaha, to určitě víte, tak proto jsem zvolila takový obal.“ Andreu Kalivodovu uvidíte ve středu ve 21:35 na Primě v Show Jana Krause po boku moderátora Miloše Pokorného nebo mistra světa v saunovém divadle.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.