Celebrity

28. února 2022 07:35

Gabriela Kolinová

Eva Josefíková se v mateřství našla: Na netradičním jméně dcery jsme se shodli

Eva Josefíková rozhovor

Herečka Eva Josefíková je už devět měsíců maminkou malé Loty, kterou má s partnerem, scénáristou Matějem Podzimkem. Mateřství si prý náramně užívá. Pomalu se ale vrací do práce. Teď zrovna nafotila svatební trendy. A jak to ona sama má se svatbou? Bude se vdávat?

Eva Josefíková si odskočila od dcerky Loty, aby s kolegyněmi z branže nafotila aktuální trendy v účesech a líčení pro nevěsty. Ve svatebních šatech vypadala devět měsíců po porodu skvěle. Mateřství jí evidentně svědčí.

„Užívám si to naplno, je to skvělý. Já si myslím, že jsem se v tom našla. Zároveň se ale pomaličku přesunu do práce, bude to takový balanc. Máme parádní rodinné členy a kamarádku, která nám pomůže s hlídáním a samozřejmě tatínka, podělíme se,“ vysvětlila, jak zvládá skloubit roli maminky s profesí herečky v pořadu Showtime.

Eva Josefíková: Na jméně Lota jsme se s partnerem shodli

Tatínkem malé Loty je scenárista Matěj Podzimek. O netypickém jméně pro jejich prvorozenou holčičku měli s Evou hned jasno. „Jméno jsme vybírali tak, že jsme procházeli všechno včetně té knihy o jménech a na tomto jsme se shodli. A až posléze jsme zjistili, že několik Lotek kolem sebe máme,“ prozradila sympatická herečka.

Ve svatebních šatech to Evě moc slušelo, jak se můžete přesvědčit v úvodním videu. Nepostrčí ji to trochu do její vlastní svatby? „Je to úžasná inspirace, líčení, účesy, včetně šatů, ale zatím ne. Až se to jednou stane, tak se to dozvíte,“ prozradila Josefíková, která si také zahrála v seriálu Slunečná, kde si nacvičila porod nanečisto.

Pracovní nabídka, která se neodmítá

Do práce se vrátí již brzy. Dostala nabídku, která se takzvaně neodmítá. „Momentálně mě čeká velký herecký úkol právě na Primě. Je to typ role, po které herečka touží,“ řekla trochu záhadně. Že by si zahrála mrchu? „Právě, že to bude tak široká škála, od hodné až po mrchu, tak na to se těším. Snad můžu prozradit, že to bude z politického prostředí,“ napověděla.

Eva Josefíková se také vyjádřila k aktuální situaci na Ukrajině. Celé dění sleduje a jako mnoho známých osobností se i ona sama zapojila do pomoci lidem, které zastihla válka. „Prožíváme to silně, až si člověk připadá nepatřičně v těchto šatech, když se tři sta kilometrů od našich hranic děje to, co se děje, ale je záhodno žít dál a nějak se zklidnit a udělat něco, co můžete,“ povzdechla si.

Sama přispěla na sbírku organizace Člověk v tísni. „Ať si peníze najdou konkrétní užitek. Ten je rozdistribuuje, jak bude potřeba, tím jsem si jistá. A hodláme přispět na hmotné sbírky, ale je důležité ty kroky koordinovat, aby se nezahltili potřební lidé věcmi nepotřebnými,“ uzavřela.

Sdílejte článek
Štítky Ukrajina herec Člověk v tísni Eva Josefíková Showtime Matěj Podzimek Lota

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.