Módní alarm: Střídmost i ženská elegance. Jak šel čas s Evou Pavlovou

Eva Pavlová pro Showtime

Stačilo pár týdnů a z „neznámé“ Evy Pavlové (58) je žena, která poutá obrovskou pozornost a objevuje se na titulních stranách novin a společenských magazínů. Jak s ní šel čas na poli módy? Oblíbenou rubriku Módní alarm připravila návrhářka Anna Tejklová.

Už brzy první dáma republiky, paní Eva Pavlová, si evidentně nepotrpí na okázalost ani výstřednost. Tím bude jistě blízká většině Češek, které tíhnou spíše k pohodlné a sportovní módě. Střídmost ale ještě nemusí znamenat nudu.

Jak dopadlo porovnání módního stylu Evy Pavlové a Moniky Babišové? Podívejte se v tomto článku.

Podíváme se na několik modelů z poslední doby, kdy paní Eva zvolila buď výrazně pánský styl, dokonce i s kravatou, nebo naopak oblečení velmi ženské, plné růžové a jemných doplňků.

Flanelová košile a kravata

Zde není pochyb, že šlo o tematickou podporu manžela, jehož volební kampaň nečekaně vynesla trochu „táborový“ materiál flanel do výšin. Takto výrazně pánský styl opravdu nechme raději mužům.

Elegantní v pudrově růžové

Naopak zde to paní Evě ohromně sluší, pudrově růžová je krásná barva, jemná, velmi ženská a uklidňující. Navíc dobře sedí k jejímu barevnému typu. Správně zvolené stříbrné šperky ji rozzářily. Střihu svědčí také lehké volánky na rukávech. Tyto malé detaily udělají v součtu opravdu hodně.

Nejstylovější módní doplněk: slon od malé fanynky

Je zcela pochopitelné, že v hektické kampani není vždy nálada na kostýmky, šaty a lodičky. I když se velký šedivý svetr hodí spíše na domácí nošení, musíme zde ocenit výjimečný doplněk: z bílé kabelky vykukuje plyšový slon, kterého Pavlovi dostali pro štěstí od malé holčičky podporovatelky.

Strohý styl s šátkem

Tento model dělá Evu zbytečně strohou a usedlou. V závěru kampaně ale předvedla, že umí být stoprocentně reprezentativní a krásnou první dámou. Pojďme tedy k nejhezčí fotce našeho článku.

Pravá první dáma

Velmi oceňuji, že budoucí prezident má sladěnou kravatu s barvou šatů první dámy. Paní Eva zde byla oblečená naprosto perfektně, zvolila znovu pudrově růžovou, která jí sluší nejvíce, je to navíc odstín vhodný na tuto příležitost. Šaty zdobila jemná stříbrná brož, která ladí s lodičkami stejné barvy na decentním podpatku. Co tento speciální doplněk symbolizoval, zjistíte ZDE.

Kdo je Anna Tejklová:

Sdílejte článek
Štítky móda styl Petr Pavel kravata oděv První dáma Anna Tejklová Módní alarm Eva Pavlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.