Celebrity

30. ledna 2023 12:03

Marie Makovská

První dáma z ní nebude, Pavlová žádá jiný titul. Pavel uhranul Česko jemným gestem

Pavel poděkoval za podporu svým soupeřům z prvního kola

Věci, které ve všedním životě považujeme za úplně běžné a nevěnujeme jim pozornost, jsou nyní v případě nově zvoleného prezidenta a první dámy okamžitě zaznamenány a komentovány. Zatímco někteří jsou z nenápadných gest Petra Pavla a Evy Pavlové nadšení, protože z nich cítí začátek nové éry a jakési „normálnosti“, jiní je považují za naprosto obyčejnou lidskou reakci.

Prezidentské volby provázela vlna emocí a také rozborů toho, co kdo udělal, co řekl nebo co si oblékl. Pocit, který v nás určitý člověk vyvolává, pramení z mnoha věcí, které ovlivní celkový dojem.

Sociálními sítěmi pohnulo video, kde nově zvolený prezident obklopen bodyguardy jen tak mimochodem za chůze zvedl něčí svetr ležící na zemi a položil ho na židli.

Mohlo by vás zajímat: Eva Pavlová vynesla brož s dojemnou symbolikou. Co to znamená?

Názory, zda šlo o čin úplně „normální“ a samozřejmý nebo vypovídající cosi o „lepším“ charakteru, se samozřejmě různí. Můžeme si jen domýšlet, jak by se v dané situaci zachoval kdokoliv jiný, a to ještě pokud by se nikdo nedíval, anebo naopak pod září reflektorů a hledáčky fotoaparátů a kamer.

Eva Pavlová zase zaujala výrokem, že by upřednostnila oslovení manželka prezidenta místo první dáma. „Cítím to tak. Bylo by mi příjemnější, kdybych byla manželkou prezidenta. Mám pocit, že první dáma už tady byla a že ty další jsou jenom pokračování,“ vysvětlila pro CNN Prima NEWS.

Vysokou míru pozornosti si příliš neužívá, cítí se nesvá. Krátce před druhým kolem voleb to prozradila v pořadu Showtime: „Na to si asi nezvyknu a doufám, že posledním dnem to trochu opadne. Pokud se manžel stane prezidentem a já první dámou, musela bych si asi najít nějakého šikovného člověka, který by mi s tím pomáhal a zbavoval mě trémy.“

Asi nejsilnější emoce vyvolává, když jeden z manželů Pavlových mluví a druhý jej poslouchá. Při každé možné příležitosti si navzájem děkují za podporu. Po sečtení hlasů na tiskové konferenci Petr Pavel na konto manželky Evy řekl: „Byl to největší hrdinský čin jejího života.“ Ta na pódiu stála po jeho boku a výhru svého manžela oplakala.

Co na sebe prozradila Eva Pavlová v pořadu Showtime:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.