Celebrity

25. ledna 2023 21:00

Marie Makovská

Duel Babišové a Pavlové: Dámy promluvily o filmech, oblečení i sociálních sítích

Mini duel: Eva Pavlová vs. Monika Babišová

Těsně před očekávaným Superduelem kandidátů na prezidenta si určitou formu duelu vyzkoušely i jejich manželky. Eva Pavlová (58) a Monika Babišová (48) odpovídaly na záludné otázky v pořadu SHOWTIME. Jakým filmům a seriálům fandí a jaký nejdražší kousek bychom našli v jejich šatníku?

Podobně jako Petr Pavel (61) a Andrej Babiš (68) také jejich partnerky mají každá své obdivovatele. Jak před nedávnem pro Prima Ženy vypověděl sociolog Vojtěch Bednář, naši volbu mimo jiné ovlivňuje i celkový dojem, jaký na nás dělají, než jen samotná hrubá data.

V anketě pořadu SHOWTIME na Primě, těsně před velkou prezidentskou debatou, manželky kandidátů odpověděly na několik otázek zaměřených na životní styl. Možná byste čekali, že se Monika Babišová s Evou Pavlovou budou ve většině témat rozcházet, ale není tomu tak. Například v rovině módy a oblékání se našly určité podobnosti.

Mohlo by vás zajímat: Jak vypadaly Monika Babišová a Eva Pavlová ve svůj velký den jako nevěsty?

Ikona v hudební branži

První otázka však mířila na oblíbenou ikonu v hudební branži. Obě dámy se zaměřily na českou hudební scénu, přestože otázka nebyla nutně mířena jen na ni. Eva Pavlová vybrala Karla Gotta, který podle ní v České republice významně zapůsobil, Monika Babišová dle svých slov miluje Michala Davida.

Filmy a seriály

Na dotaz, co pěkného dámy sledovaly v poslední době z filmů a seriálů, Monika Babišová vmžiku zavzpomínala na období Vánoc a nejmenované vánoční filmy. Zmínila také celosvětově trendující seriál Wednesday. Eva Pavlová naopak zabrousila do krimi prostředí, a to k detektivkám s Agathou Christie a seriálu Polda. Obě obecně volí raději český dabing než původní znění a titulky. Monika Babišová však dodala: „Musím se ale koukat i v originálu, protože moje děti mluví anglicky.“

Sociální sítě

Komunikace prostřednictvím sociálních sítí je rychlým a snadno dostupným prostředkem, jak se přiblížit lidem. Jak by je jako první dáma využívala Monika Babišová nebo Eva Pavlová? „Já jsem dlouho nebyla na sociálních sítích, považovala jsem to za ztrátu času, ale teď jsem na Instagramu,“ uvedla Eva Pavlová. Na sítě moc nechodí ani Monika Babišová, používá také jen Instagram.

Nejdražší kousek v šatníku

Anketa byla zvídavá i v oblasti šatníku potenciálních prvních dam. Čekáte-li na to, že odhalily konkrétní produkt i s cenovkou, pak vás bohužel zklameme, dámy byly v tomto diskrétní. Obě však uvedly, že nejdražší, co doma mají, bude nejspíš kabelka, Eva Pavlová si vzpomněla ještě na šátek.

A jak nakládají s kousky, které už nenosí? „Některé, které mám pěkné, a vyrostla jsem z nich, tak ty si ještě uchovávám pro případ, že bych se do nich ještě mohla vrátit,“ usmála se Eva Pavlová. Zbývající dává potřebným, stejně jako Monika Babišová, která přebytečné oblečení rozdává charitě či mezi rodinu a známé. „Posílala jsem několik pytlů oblečení i ukrajinským matkám, když sem přijely, i po dětech, prostě to rozdávám,“ dodala Monika.

Už před časem také obě uvedly, že bydlení na Pražském hradě nepovažují za prioritu. Ať už se prezidentem stane kterýkoliv z kandidátů, stěhování šatníku první dámy se nejspíš konat nebude a filmy bude moci sledovat i nadále z pohodlí současného domova.

Sdílejte článek
Štítky Karel Gott film Instagram Andrej Babiš Agatha Christie Michal David sociální síť Petr Pavel Monika Babišová Vojtěch Bednář oděv První dáma

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.