Celebrity

16. ledna 2023 12:40

Tomáš Durčák

Svůdník Andrej Babiš versus hokejista Petr Pavel. Soupeři ukázali hodně staré fotky

Už za necelé dva týdny bude Česká republika znát jméno nového prezidenta. O tom, kdo nakonec získá více hlasů, mohou rozhodovat maličkosti a detaily. Některé voličky se například budou přít, zda je větším fešákem Andrej Babiš (68), nebo Petr Pavel (61). Redakce Prima Ženy získala snímky obou pánů z jejich rodinného alba a lze konstatovat, že na starých fotkách oba soupeři působí jako bezstarostní kluci.

Kdepak, v tomto článku žádnou politiku nehledejte. Místo toho se zaměříme na osobní i rodinnou historii obou kandidátů a podíváme se, jak vypadali v dětství či dospívání. Andrej Babiš již dříve sdílel například černobílou fotografii, na níž sedí na tříkolce vedle své matky Adriany, která pocházela z Ukrajiny.

Do druhého kola prezidentských voleb postoupili Petr Pavel a Andrej Babiš:

Babiš ukázal, jak vypadaly týdny s Monikou

Na další fotografii ze svého útlého dětství pózuje Babiš v kloboučku s plyšovým Mickey Mousem. Pochlubil se také snímkem z roku 1972, který budoucího mocného podnikatele zachycuje v 18 letech při přemýšlení v pokoji. „V dvoupokojáči rodičů,“ napsal bývalý premiér Babiš, když momentky ukazoval v rámci kampaně na sociálních sítích.

Nechybí ani snímky s blonďatou Monikou, tehdy ještě Herodesovou, z 90. let. Ty jsou z doby, kdy spolu pár po svém seznámení v roce 1992 teprve začínal randit. Babiš ukázal také fotografii z australského Sydney, která vznikla v roce 1995. Dnes, po více než 30letém vztahu, spolu mají dceru Vivien (22) a syna Frederika (18). Svatba se ale konala až v červenci roku 2017. Andrej Babiš byl ženatým mužem už od 70. let, tehdy jeho srdce získala Beata Adamovičová, s níž má dceru Adrianu a syna Andreje.

Petr Pavel ukázal začátky v armádě i lásku k hokeji

Redakce webu Prima Ženy požádala i tým Petra Pavla, aby zalovil v rodinných albech. Staré snímky mají své kouzlo i v případě muže, který celý život toužil po kariéře vojáka.

Generál ve výslužbě umožnil nahlédnout do svého dětství a ukázal fotky, na kterých je s maminkou nebo s mladší sestrou. V souvislosti s ní prozradil, že se hodně těšil, až ji rodiče přinesou z porodnice. Netušil ale, že malému miminku nemůže do pusy nacpat rohlík. Nechybělo tak příliš a péče o malou sestru mohla skončit tragicky, jak prozradil v pořadu K tabuli. Generál Pavel ve své biografii V první linii také popsal, že v dětství trpěl ADHD (porucha pozornosti či hyperaktivita), kvůli čemuž jej učitelé na základní škole neměli příliš v lásce.

Největší favorit na prezidentskou funkci poskytl také snímky, které ukazují, že ho zajímala nejen armáda, ale s chutí se oddával i horské turistice, a když mu to čas umožnil, rád si mimo aktivní sportování zahrál třeba i hokej.

Také Petr Pavel je dnes podruhé ženatý, s první ženou Hanou má dva syny – ani jejich společný snímek s otcem ve zveřejněném archivu nechybí. Druhou manželkou je podplukovnice Eva Pavlová, kterou poznal v armádě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.