Celebrity

17. prosince 2022 12:22

Vanesa Havlíková

Jitka Čvančarová si vystřelila z výstupu Babiše. Následoval sprostý útok na její osobu

Nejenom herečka Jitka Čvančarová (44), ale i velká část národa se baví výstupem bývalého premiéra a kandidáta na post prezidenta České republiky Andreje Babiše (68). V pořadu, v němž si hlavní slovo berou žáci základní školy a kladou kandidátům otázky patřící ke všeobecnému přehledu školáků, expremiér vyhořel. Jeho utrpení před tabulí okomentovala prostřednictvím sociálních sítí i herečka Čvančarová, která se vzápětí stala terčem nechutného útoku na svou osobu.

„Jmenuju se Andrej a můžete mi tykat,“ nastoupil před školní tabuli Andrej Babiš, a jak už je v unikátní talkshow zvykem, čekal stejně jako jeho předchůdci Josef Středula (55), Danuše Nerudová (43), Petr Pavel (61) a Karel Janeček (49) na zvídavé otázky bezelstných školáků.

Zatímco ostatní kandidáti na post hlavy státu ve většině případech otázky mladých žáků zvládli, o expremiérovi se to říci nedá. Během svých odpovědí se zesměšnil a ukázal, že má značné mezery ve všeobecném vzdělání.

Čvančarová se vyjádřila k Babišovým základním neznalostem

Cena za litr mléka se pohybuje okolo 10 Kč, mezi planety naší sluneční soustavy patří Měsíc a Slunce a s názvy a počty žaludků krav už si Andrej Babiš nevěděl rady vůbec.

To, že kandidát na budoucího prezidenta naši země nedokáže odpovědět na jednoduché otázky, zvedlo ze židle i herečku Jitku Čvančarovou, která si neodpustila ostudu okomentovat na svém Instagramu.

„Uchazeč o nejvyšší ústavní funkci, kandidát na prezidenta České republiky,“ napsala k fotografii žáků v lavicích z pořadu K tabuli!, který můžete sledovat na obrazovkách televize Prima. „Bude jeho prezidentský portrét viset ve školách?“ položila svým sledujícím otázku, kterou doplnila hned několika emotikony.

Herečka Jitka Čvančarová si k výstupu expremiéra neodpustila komentář:

Následoval vulgární útok na postavu Čvančarové

Ihned poté, co si herečka na svých sociálních sítích udělala z bývalého premiéra legraci, jí v soukromých zprávách přistála vulgární odpověď plná pravopisných chyb, o kterou se Čvančarová se svými fanoušky taktéž podělila.

„Neee! Bude tam vyset tvůj portrét, ty krávo, ale to by vlastně nešlo, ty jsi tak tlustá, že by ses tam ani nevešla,“ zaútočila na herečku jistá paní Jana Pokorná. Jitka Čvančarová si z urážek podobného typu po nějaké době už hlavu příliš nedělá. Není to totiž poprvé, co se s podobným útokem setkala a bez váhání i rychle vypořádala. Nedávno si totiž úspěšnou herečku vzala do pusy i těhotná influencerka a partnerka Jaromíra Soukupa (53) Agáta Hanychová (37).

Nechápu, proč tahle obtloustlá paní hraje femme fatale, pustila se Agáta do oblíbené herečky. „A proč vůbec letos nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky,“ přisadila si s narážkou na filmový festival v Karlových Varech, kam sympatická brunetka každý rok jezdí. „Mně ona připadá úplně příšerná, dodala Agáta otevřeně.

Vnadná herečka ovšem nelenila a dala dceři Veroniky Žilkové (61) lekci, na kterou zřejmě jen tak nezapomene.

„Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly. Tak prosím, toto je odpověď, uvedla Čvančarová na svém Instagramu a sdílela článek, který podivný útok Hanychové zmiňuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.