Celebrity

29. listopadu 2022 12:20

Josef Šťastna

Čvančarová se po útoku Hanychové nesložila. Slova o obezitě komentuje i Žilková

Modelka Agáta Hanychová (37) si ukrojila velké sousto a pokusila se zaútočit na Jitku Čvančarovou (44). Vylámala si na ní však zuby, oblíbená herečka totiž nechutný útok odrazila jako sebevědomá dáma. Chování Hanychové nakonec okomentovala i její matka Veronika Žilková (61).

Influencerka a modelka Agáta Hanychová, která momentálně chodí s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53), na vlastní kůži poznává, jaké to je, když se ve veřejném prostoru chová nevhodně a společnost jí to nehodlá odpustit.

Vlna kritiky zatlačila těhotnou modelku do hluboké defenzivy. Nakonec tedy vyhodnotila, že bude nejlepší, když se omluví lidem, které v posledních dnech urazila. Hanychová ve svém pořadu Holčičky předvedla několik výstupů, nad kterými diváci kroutili hlavou. Nejprve zesměšňovala manželství Hany Zagorové (†75) a Štefana Margity (66) s tím, že nevěří, že by byl pěvec heterosexuál. Druhý útok směřoval na Jitku Čvančarovou. Agáta se rozhodla, že se herečce bude vysmívat kvůli její postavě.

„Nechápu, proč tahle obtloustlá paní hraje femme fatale, pustila se do herečky, která mimo jiné září v seriálu Černé vdovy a těší se na druhou sérii. „A proč vůbec letos nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky? Mně ona připadá úplně příšerná,“ šokovala Agáta diváky své show. Její slova dost možná zaskočila i Veroniku Žilkovou, která nikdy nesouhlasila s tím, aby se někdo vysmíval ženám kvůli fyzickým proporcím.

Podívejte se na ukázku ze seriálu Černé vdovy:

Černá vdova Čvančarová usadila Agátu s noblesou

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček ovšem dala jasně najevo, že se nesníží na Agátinu úroveň a podivný útok odrazila s velkým přehledem.

„Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly. Tak prosím toto je odpověď,“ uvedla na svém Instagramu herečka, která je manželkou tanečníka Petra Čadka (43). Drtivá většina veřejnosti se postavila na stranu sympatické herečky a Agáta se rázem ocitla zatlačená v koutě. Nakonec i ona uznala, že bude vhodné se váženým umělcům omluvit.

Jitka Čvančarová se projevila jako dáma. Vzkázala, co si myslí o Hanychové.

Posted by Partička on Thursday, November 24, 2022

„Veřejně se omlouvám JČ a ŠM, mrzí mě, že jsem se jich svým nevydařeným humorem dotkla, a přeju jim hezkou první adventní neděli. Doufám, že moji omluvu přijmou a mě si neodnese 5. prosince čert,“ napsala Agáta na Instagram. Je otázkou, zda vše myslela upřímně. Spokojená je ale její matka, která si zřejmě přála, aby se situace začala uklidňovat. „Konečně, Agátko,“ reagovala na svém instagramovém účtu Žilková. Je tedy možné, že omluvu sedmatřicetileté dceři doporučila přímo ona.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.